3 znamení zvěrokruhu, která milují podzim a s ním spojené chladnější počasí

3 znamení zvěrokruhu, která milují podzim a s ním spojené chladnější počasí
Zdroj: Freepik

Prázdniny končí a podzim se nezadržitelně blíží. Pro někoho nádherné a barevné období roku, pro jiného čas depresí a nedostatku sluníčka. Jak jste na tom vy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 31. 08. 2021 07:00

Někteří oslavují podzim jako příchod teplých ponožek, romantických večerů a zapálených svíček, druzí ho z duše nenávidí. Která znamení zvěrokruhu patří do první skupiny? Nepřekvapí vás, že se jedná o zrozence v chladnějším období roku.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Sabotéři léta a milovníci podzimu! Vodnáři si teplé počasí většinou užívají pouze v zahraničí, když se za ním dobrovolně vydají. Ve své domovině milují chladnější období, které je pro ně spojené s romantikou a domovem. Mají pocit, že na ně konečně nikdo nevyvíjí tlak, aby pořád něco dělali a někde lítali. Doma jim totiž bývá nejlépe. A milují propršené dny!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Často vlastní velké zahrady a něco pěstují, takže podzim je pro ně tak trochu oddych od ustavičné práce. Jinak to nemají ani ti, kteří žádnou zahradu nemají. Jsou to milovníci svetrů, kabátů a vysokých bot. Na odhalování tolik nejsou. Teplo snášejí velmi těžce, a tak se vždy těší na chladnější počasí. V tomto období jsou zkrátka šťastnější.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci velmi těžce snášejí horké počasí. Na rozdíl od Štírů ale tolik nemilují teplé oblečení, takže je pro ně podzim (nebo i jaro) ještě čas, kdy se nemusejí tolik navlékat. Zajímavé je, že i své dovolenkové destinace volí tak, aby nebyli vystaveni horku. Těší se na proválené dny v posteli a teplo domova. Co naopak na podzimu nenávidí, na rozdíl od Vodnářů, jsou propršené dny.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články