Ženy podle horoskopu: 4 znamení zvěrokruhu, která kvůli lásce klidně zradí své přátele

Ženy podle horoskopu: 4 znamení zvěrokruhu, která kvůli lásce klidně zradí své přátele
Zdroj: Shutterstock

Na koho ze svých přátel byste si podle hvězd měli dát opravdu pozor? Víte, která kamarádka je v minutě připravená vás zradit a klidně vám přebere partnera?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 10. 2021 07:00

Podívejte se, na která znamení zvěrokruhu si musíte dát pozor, pokud je máte mezi svými přáteli. Dávají totiž jednoznačně přednost lásce před kamarádstvím.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři jsou vždy připraveni bojovat za lásku, co jim síly stačí. Neznamená to, že si neváží přátelství. Jen je málo těch, pro které jsou ochotni něco obětovat. Neumějí vzdorovat svým touhám a pokud jim někdo rozjitří hormony, málokdy se tomu ubrání. Pro lásku by dýchali, vždy jí dají přednost.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny jsou velmi sobecké znamení, jde jim vždy primárně o sebe. Nečekejte, že své přátele upřednostní před láskou. Vidí jen svůj prospěch a potěšení. Sex je pro ně velmi silným impulzem, pro který jsou ochotné ledacos obětovat. Mají v sobě vášeň, kterou zkrátka nezapřou.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři jsou vždy připraveni zradit. Budou vám klidně lhát do očí a za zády si to rozdají s vaším manželem. Neumějí milovat nezištně, proto je pro ně přátelství velmi tvrdý oříšek. Bylo by s podivem, kdybyste kolem Štíra viděli velkou komunitu lidí. Neumějí fungovat ve skupinách a partner je pro ně vždy přednější.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pokud se Střelec začne zmítat v nejistotě, bude lovit i ve vodách, které mu měly být zapovězeny. Je připraven nést následky a můžete se tak spolehnout, že vám o své chybě nezalže. To však neznamená, že ji nezopakuje. Střelci nejsou ze své podstaty zlí, jen někdy neumějí nakládat s nedostatkem sexu a lásky.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články