3 znamení zvěrokruhu, která nedokážou udržet tajemství. Patříte mezi ně i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která nedokážou udržet tajemství. Patříte mezi ně i vy?
Zdroj: Shutterstock

Víte, u kterých znamení zvěrokruhu vaše tajemství rozhodně není v bezpečí? Tito lidé vyzradí vše jen proto, aby na sebe upoutali pozornost. Nebo ji od sebe odvrátili.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 10. 10. 2021 07:00

Podívejte se, kterým znamením zvěrokruhu byste se rozhodně neměli svěřovat, protože na vás povědí vše, co jim prozradíte. Kdo to dělá kvůli pozornosti a kdo tím pozornost odvrací? My vám to prozradíme!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři vyžvaní úplně všechno, až na ty věci, kterými by ohrozili sami sebe. Nic jim nesvěřujte, jsou závistiví a strhávají na sebe pozornost. Jediné, co ochrání, je jejich vlastní soukromí.

A kdyby se vám náhodou zdálo, že vám něco nechtějí říct, stačí v nich navodit pocit důvěry. Vodnáři uvěří rychle a všem. Jak patří ve zvěrokruhu k těm nadprůměrně inteligentním, tak tohle vážně nezvládají.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Mívají nejvíc tajemství ze všech, protože často žijí dost na hraně. Vyzrazují tak důvěrné informace ostatních, aby odvrátili pozornost od sebe. Na rozdíl od ostatních zde uvedených znamení, Ryba netouží po pozornosti okolí.

Často se mylně domnívají, že nemají co nabídnout. A tak vyprávějí o ostatních, co kdo má, co si koupil a za kolik. Vlastně tak trochu čekají, že je budete obdivovat za úspěchy ostatních. Vždyť přece koukejte, s kým oni se baví!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi si velmi rádi užívají postavení toho důležitého ve společnosti, s vyzrazením novinek tak čekají na vhodnou chvíli. Nežádejte po nich, aby vás ochránili tím, že nikdy nepoví, co na vás vědí. Naopak, řeknou vše a všem.

Pokud vám však dají příležitost znát jejich tajemství, budou se už navždycky klepat, jestli náhodou něco neprozradíte vy a neustále od vás budou chtít ujištění. Zkrátka jak se říká: Podle sebe soudím tebe...

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články