Klaudie (53): Počítač prozradil manželovo tajemství. Zjistila jsem, že ze mě roky dělá hlupáka

Klaudie (53): Počítač prozradil manželovo tajemství. Zjistila jsem, že ze mě roky dělá hlupáka
Zdroj: Freepik

Když Klaudie odhalila, že ji manžel podvádí, dostala strašný vztek. Roky se litoval, jak je unavený z práce. Služební cesty ho na oko obtěžovaly. Přitom je trávil v náručí mladičké milenky.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 07. 2021 09:00

Posledních pět let jsem se nechala klamat. Oči mi otevřela až manželova nepozornost. Tak trochu si za dlouhý život ve lži mohu sama. Chtěla jsem věřit tomu, komu jsem dala svatební slib.

Manžel nechal zapnutý počítač

Naše cesty se začaly rozcházet v době, kdy manžel vydělával statisíce. Donutil mě, abych přestala chodit do práce a jen si užívala. Která z nás by na to neslyšela? Oskar (55) se za ty roky dřiny vyškrábal na ředitele v jedné zahraniční firmě. Výplata, kterou dostával, zastala skoro tři příjmy. ,,Teď už nemusíš pracovat. Jen si užívej,“ nabádal na mě, abych dala výpověď.

Já ale svoji práci úřednice měla ráda. Možná mu šlo jen o to, že se za mě stydí. On byl přece jen někdo a já nula, co se profesního života týkalo. Nakonec jsem tu chybu udělala a z práce odešla. Naše dcery už měly děti, takže jsem se upnula na ně. Stala jsem se hlídací babičkou a užívala si svých vnoučat plnými doušky.

S Oskarem jsme se potkávali jen večer, někdy ani to ne. Kolikrát přišel a padnul rovnou do postele. Jindy dorazil a ještě zapínal počítač. Tam se stala právě ta chyba. Měl pracovnu naproti ložnici. Vzbudilo mě oznámení z jeho počítače, že mu přišel email. Šla jsem do pracovny s tím, že počítač vypnu a znovu ulehnu.

Našla jsem znepokojivou konverzaci s jistou Stáňou

Místo toho jsem otevřela jeho email. Psala mu jakási Stáňa. ,,Dnes večer to bylo úžasné. Už aby ses rozvedl a my dva mohli být jen spolu,“ stálo v mailu. Odpověď mého manžela? ,,Musíš být trpělivá. Vždyť víš, že holky jsou ještě malé. Teď by to nepochopily,“ psal. ,,Tak holky jsou ještě malé, jo?“ nadávala jsem u jeho odpovědi.

Vjel do mě vztek. ,,Chce nás mít obě a schovává se za dcery?“ ptala jsem se v duchu sama sebe a dál projížděla složku s názvem Stáňa. Došlo mi, že všechny jeho schůzky a služební cesty jsou jen lež. Jedna obrovská lež. I když mě takové zjištění ranilo, rozhodla jsem se mlčet. Jen jsem nechápala, proč když není doma šťastný, se prostě nerozvedeme? Dnes se to stane kdekomu.

Za pár dní přišel Oskar s tím, že jede na služební cestu. Tvářila jsem se smutně, že bude zase pryč. ,,To víš, práce volá. Taky se mi nechce. Raději bych byl doma s tebou,“ lhal mi přímo do očí. Abych mu nekřivdila, že jede za milenkou, vymyslela jsem si plán. Zavolala jsem jeho asistentce a představila se jako někdo cizí.

Odvezla jsem mu věci k milence

,,Ráda bych si sjednala schůzku s panem Mastným. Kdy se vrací ze služební cesty?“ ptala jsem se asistentky. ,,Pan Mastný je ale v kanceláři. Čas bude mít zítra. Jak že se jmenujete?“ ptala se asistentka. Nato jsem telefon zavěsila. Rozjela jsem se k manželovi do práce. Když vyšel a nasedl do auta, sledovala jsem ho.

Namířil si to do luxusní čtvrti, kde ho ve dveřích vítala nějaká slečna. ,,Ty hajzlíku,“ vypadlo mi z úst. Jela jsem domů a došlo mi, jakého hlupáka ze sebe dělám. Vrátil se za dva dny s tím, jak je ze služebky unavený a hladový. Ještě abych ho litovala, ne? Než přijel, odvezla jsem jeho věci ke Stáně, která nechápala, co se děje. Oskar prosil, škemral a sliboval. Tvrdil mi, že mě podvádí jen chvíli. Prostě bigamista, který lže. Ještěže mám všech pět pohromadě.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články