3 znamení zvěrokruhu, která po hádce brečí, ale nikdy vám to nepřiznají. Jste mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která po hádce brečí, ale nikdy vám to nepřiznají. Jste mezi nimi?
Zdroj: Freepik

Kdo se po hádce uchyluje k pláči, ale bojuje jako lev, aby nedal nic najevo? Jde o následující tři znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 07. 10. 2021 07:00

Tito lidé nikdy nepřiznají, že jste jim v hádce ublížili tolik, až jim tekly slzy. Patříme mezi tyto hrdé jedince?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři si vždy hrají na tvrďáky. Až do chvíle, kdy řeknete něco, co je opravdu zasáhne. V tu chvíli se stahují do své ulity a projeví naplno své city. Těch mají až požehnaně, před světem je však nedávají najevo.

Často mají pocit, že musejí být silnější než ostatní a nemohou si dovolit přiznat zranitelnost. V jejich nitru se však pere tolik pocitů, že jsou často osamělí a přijdou si nepochopení. Zejména ženy ve znamení Vodnáře se po hádce s partnerem často uchylují k slzám.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

V hádce jsou zlí a vyčítaví, uvnitř však skrývají nedomazlené vnitřní dítě, které touží po pochopení. Pláčou o samotě, kdy se mohou v klidu napojit na své pocity. Neuvědomují si, že svými slovy mohou někomu ublížit, často jsou tak dost hrubí. To vede k tomu, že se dostávají do ostrých hádek, které končí slzami. Pokud uvidíte Střelce plakat, můžete si být jisti, že jste mu zasadili ránu, kterou už nikdy nevymažete.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Zdánlivé netykavky, které však uvnitř téměř bodá nůž. Tak by se dali nazvat ti, kteří se narodili ve znamení Kozoroha. V hádce jsou mírní a zachovávají dekórum, vydrží s vámi nemluvit dlouhé týdny. V jejich nitru to však vře a bublá, často jim tečou slzy i dlouho poté a těžko se vyrovnávají s křivdami. Jsou zvyklí vše obrátit v zábavu a legraci. Kdybyste ale do nich mohli nahlédnout, zabolelo by vás srdce.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články