3 znamení zvěrokruhu, která se po hádce rozhodně neomluví jako první

3 znamení zvěrokruhu, která se po hádce rozhodně neomluví jako první
Zdroj: Freepik

Pohádali jste se s partnerem, rodiči nebo kamarádkou a cítíte křivdu? Pokud váš protějšek patří mezi následující tři znamení zvěrokruhu, omluvu od něj nečekejte.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 03. 10. 2021 07:00

U těchto lidí můžete čekání na omluvu rovnou vzdát. Nikdy s ní totiž nepřijdou. Ať už proto, že jim v tom brání příliš velké ego, nebo prostě proto, že se ke konfliktu nechtějí vracet. O kom je řeč?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři mají neuvěřitelně velké ego, nikdy se neomluví. Kromě toho, že jim to zkrátka není vlastní, jsou také bytostně přesvědčeni, že mají pravdu. To může být problém, protože když mají pocit, že jim nevěnujete dostatečnou pozornost, umějí být opravdu zlí. Odpustit Vodnáři je těžké, ale stejně to většinou nakonec uděláte. Víte, že pokud se neomluvíte vy, ztratíte ho.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Egoistické Panny, které konflikty zahrabou pod koberec. Nejde o to, že by nepoznaly, kdy udělají chybu. Ony se prostě ke konfliktu odmítají vracet. Už proto se vám omlouvat nebudou, bojí se, že by spustily další diskusi. Bývají dost uzavřené a vše si řeší v sobě. Nikdy tak nezjistíte, nakolik Pannu konflikt zasáhl. Nejlépe uděláte, když přejdete, co se stalo, a půjdete dál. S Pannou to jinak nejde.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy jsou opakem Panny. Budou s vámi probírat konflikt znovu a znovu, jen aby vás ujistily, že měly pravdu. A že jste to vy, kdo jim ublížil. Nikdy si neuvědomí, že umějí být opravdu zlé. Vidí zlo všude kolem sebe, ale v sobě nikoliv. Pokud nejste nekonečným řešitelem každého slova, nikdy se ke konfliktu s Váhou nevracejte. Anebo to zkuste! Čeká vás tak dlouhý rozhovor, že si to příště rozmyslíte.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články