3 znamení zvěrokruhu, která jsou pro své přátele největší oporou. Patříte sem i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která jsou pro své přátele největší oporou. Patříte sem i vy?
Zdroj: Freepik

Podívejte se, mezi kterými znameními zvěrokruhu najdete nejlepší přátele, a zjistěte, zda i vy dokážete poskytnout svým blízkým potřebnou oporu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 09. 2021 07:00

Lidé narození v těchto třech znameních jsou skutečnými poklady. Jako na přátele se na ně vždy můžete spolehnout, nikdy vás nezklamou a za každých okolností vám ochotně podají pomocnou ruku.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Jsou citliví a věrní. Cokoliv potřebujete sdílet, budou prožívat s vámi. Neodmítnou vás, když hledáte zeď, o kterou se opřít. Každý Býk ví, kolik síly v sobě má a kolik jí dokáže předat ostatním. Ví, kde jsou jeho hranice a nepřekračuje je. To, že si zachovává stabilitu, mu umožňuje, aby tu byl pro ostatní v plné síle.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vedle Lvů se cítí dobře ti, kteří neprahnou po pozornosti. Lvi ji totiž rádi strhávají na sebe a jsou středem dění. Jsou vždy připraveni vás chránit a poskytnout vám až rodinné zázemí. Dost často kolem sebe sdružují ty, kteří jsou slabší než oni. Lvi totiž v sobě mají sílu vůdce a ostatní je následují.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Naslouchají ostatním a vždy jsou připraveni jim poradit. Otázkou je, zda zrovna rady Vah bývají to pravé. Jsou hodně emotivní, proto se často staví do role oběti a jejich rady směřují k hodnocení toho, kdo je v situaci větší chudák. Být oporou ale zvládají bravurně a nikdy se nestane, že by vám položili telefon, neodepsali nebo nenalili skleničku dobrého vína.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články