3 znamení zvěrokruhu, jež hrdě ukazují své tělo v plavkách, ať už jim něco chybí, nebo přebývá

3 znamení zvěrokruhu, jež hrdě ukazují své tělo v plavkách, ať už jim něco chybí, nebo přebývá
Zdroj: Freepik

Není tělo, které by do plavek nepatřilo! To moc dobře vědí tato tři znamení zvěrokruhu, která své křivky hrdě nosí bez ohledu na to, co si o nich myslí ostatní.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 07. 2022 06:00

Ačkoliv s pocitem, že nemáme ideální figuru, bojujeme prakticky každý den, svléknout se do plavek bychom se zdráhat neměly. Ostatní nás pozorují a hodnotí mnohem méně, než si myslíme. V psychologii se tomuto jevu říká spotlight efekt, neboli efekt reflektoru. Která tři znamení zvěrokruhu umí své tělo hrdě vynést v plavkách a názor ostatních vůbec neřeší?

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci na svém sebevědomí pracují celý život, s tělem ale nemají nejmenší problém. Ukážou ho, vnímají ho jako krásné a jestli jim někde něco chybí, nebo přebývá, je jim úplně jedno. Obvykle mívají nádhernou čistou duši, která jim všude otevírá dveře. O své tělo pečují, ale není jejich primárním zájmem, aby je lidé obdivovali.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ví, že každý člověk je krásný, a tak se Lev zajímá primárně o duši. Na tělesnou schránku vůbec nekouká, své tělo hrdě nosí, protože je zdravé, nikoliv perfektní, a na ostatní vůbec nekouká. Kdyby mu cokoliv kdokoliv řekl, bude se spíš podivovat, že se tím vůbec někdo zabývá.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Ačkoliv o sobě Váhy často pochybují, své tělo zkrátka milují a hrdě ho nosí. Přesně vědí, které partie jsou jejich předností a o názory ostatních se nestarají. Vyzařuje z nich životní energie, ze které jejich blízcí rádi čerpají.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články