3 znamení zvěrokruhu, která jsou skvělým parťákem nad skleničkou vína

3 znamení zvěrokruhu, která jsou skvělým parťákem nad skleničkou vína
Zdroj: Freepik

Říká se, že víno léčí tělo i duši. Ačkoliv vás nechceme nabádat k nezřízenému pití, uznejte – hovory s přáteli u vína jsou prostě lepší, že ano?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 04. 2021 07:00

Víno bylo od pradávna součástí mnoha rituálů, a to i náboženských. Bylo jedním z důležitých symbolů křesťanství a dnes patří mezi oblíbené pití při mnoha hlubokých konverzacích. Vinotéky jsou mezi ženami podle různých průzkumů dokonce oblíbenější než obyčejné restaurace.

Víte, se kterými znameními zvěrokruhu se u skleničky vína rozhodně nudit nebudete?

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Milovníky vína jsou rozhodně Vodnáři. Mají rádi hluboké konverzace, které se nad vínem snadno rozvíjejí. Po pár skleničkách bývají velmi emotivní a řeknou na sebe téměř vše.

Poslouchají a baví je zajímavá témata, proto pokud máte co říct, Vodnáři vás rádi pohostí. Komunikace je jejich nejoblíbenější činností, jsou otevřeni kdykoliv pomoci. Pokud máte špatný den, stačí jedna zpráva. Za pár minut u vás bude Vodnář stát rovnou s lahví.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Víno je pro ně ventilem, díky němuž získávají odvahu říct to, co v sobě nosí už dlouho. Většinou se v jeho druzích velmi dobře vyznají, proto se vám s nimi nestane, že byste dostali něco, co by vám nechutnalo.

Jsou dobrými přáteli a nad skleničkou vína s vámi budou rádi diskutovat o čemkoliv. Nebojte se Vahám kdykoliv zavolat a pozvat je do dobré vinárny. Sotva vám někdy řeknou ne!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jsou přátelští, komunikativní a rádi si užijí krásný večer se spoustou zábavy. Naopak je moc nefascinují hluboké konverzace, kdy si potřebujete postěžovat na celý svět. Vydrží při dobré deskovce nebo žolíkách klidně až do rána.

Pokud si však potřebujete postěžovat, u Střelců se nesetkáte s úspěchem. Vydrží to chvíli a pak raději změní téma. Ale pokud stojíte právě o tu zábavu, vrásky od smíchu a dobrou náladu, neváhejte!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články