Horoskop rozchodů: Kdo neumí ukončit vztah a kdo vám klidně jen pošle smsku?

Horoskop rozchodů: Kdo neumí ukončit vztah a kdo vám klidně jen pošle smsku?
Zdroj: Pixabay

Nikdo se nerozchází rád, ale bohužel to k životu patří. Jde také o to, jak tento nepříjemný akt probíhá. Někdo se rozchází v přátelském duchu, jinde lítají talíře. Jak je na tom s rozchody vaše znamení?

Jana Jánská
Jana Jánská 05. 09. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Energický Beran se dokáže bezmezně zamilovat a své drahé polovičce by snesl modré z nebe. Když ale dojde na nejhorší, jak snáší rozchod? Navenek jej zvládá dobře, nicméně uvnitř bojuje sám se sebou a dohánějí ho výčitky. Aspoň chvíli. Pak ho porozchodová deprese opustí. Pakliže si z rozpadu vztahu nic nedělá, nikdy dotyčnou osobu nemiloval natolik, aby se kvůli ní trápil. Rozvedený Beran na svoje děti tak trochu zapomíná.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Býk patří k věrným a stálým znamením, ale stejně stálý je bohužel i v negativních emocích. Rozchod ho maximálně zasáhne, ačkoli dovede svoje pocity skrývat a nikdo by mu přílišnou citlivost nehádal. Po rozpadu vztahu se k dětem chová stejně jako dřív a od své bývalé přítelkyně či manželky očekává úctu.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou znamení, které je velmi svobodné duchem. Blíženec k rozchodům přistupuje racionálně, protože mnohdy se mu rozpad starého vztahu "hodí do krámu". Pokud ho žena opustí proti jeho vůli, vytrvale se ji snaží dobývat, ale upřímně? Ve většině případů to dělá jen proto, aby ji mohl opět zklamat. Své děti Blíženec zbožňuje, jsou pro něj vším a trpí, když se s nimi nemůže vídat.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

V případě rozchodu přichází na řadu hysterie a pesimismus. Ráček na chvíli vidí všechno černě, dokud nepotká novou lásku. Na tu starou však málokdy zapomene. U rozvedeného Raka platí, že pro svoje děti udělá vše a kvůli odloučení hodně trpí.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lev je nesmírně věrné znamení a žena v tomto znamení se pro rodinu i partnera klidně obětuje. Lev, kterému ztroskotal vztah, je smutný. Jednak nedokáže žít sám, ale taky se mu stýská po dětech. Truchlení mu však dlouho nevydrží, protože obvykle se s rozpadem vztahu vypořádá rychle a téměř bezbolestně.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panna je velmi nekonfliktní a klidné znamení, které umí velmi intenzivně milovat. Pokud mu ale osud postaví do cesty rozchod, pište si, že trpí, protože tak velká změna je pro něj nebo pro ni jen těžko akceptovatelná. Rozvedený muž v Panně stále myslí na svoje děti a opravdu výjimečně se vrhá do dalšího manželství.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou skvělí organizátoři. Je ale obtížné s tímto znamením najít kompromis, který je ve vztahu velmi důležitý a někdy to kvůli tomu končí fiaskem. Váha je na změny jakéhokoli charakteru vyloženě stavěná, proto ji informace o případném rozchodu příliš nepřekvapí. Nelituje ničeho, akorát sebe, protože uražená ješitnost v tomto případě udělá svoje. A co pak, po rozchodu? Váha se realizuje na dětech, které miluje, a hledá uznání a pochvalu u někoho jiného.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Se Štírem jste stále na vážkách a nikdy nevíte, jak zareaguje. Nevíte, jaký bude další den a je zkrátka absolutně nevyzpytatelný. Nedostatek jistoty a emocionální stálosti může být problémem pro mnohá znamení, která nakonec se škorpionem ve vztahu nevydrží. Rozvedený Štír chce mít neustálou kontrolu nad chodem domácnosti a dokonce i novými vztahy své bývalé lásky. Dělá to proto, aby se mohl vloudit zpět do původního života. Jeho velká žárlivost mu nedovolí, aby se s rozchodem vypořádal tiše a rychle.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelec má příliš vysoká očekávání, která mu partner nemusí vždy splnit. A to může být problém. Střelec po rozpadu vztahu nebývá nijak zvlášť rozzuřený, i když nesnáší situace, kdy není „po jeho“. Snaží se jít dál a hledá další cesty, známosti i přátele. Po rozchodu je se svými dětmi v kontaktu, neboť ty mu nikdo nikdy nevezme.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroha musí partner bezmezně milovat, jinak s kompromisy příliš nepochodí. Zklamání z rozchodu na muži v Kozorohu rozpoznáte jen těžko, protože všechno dusí v sobě a málokomu se svěří. Kozoroh se po rozvodu změní. Když už dojde na výměnu názorů, přijde s teorií, že mu bylo ublíženo, vyčítá kde co. A chce vídat svoje děti co možná nejčastěji.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář jako partner by si měl přiznat, že nemusí mít neustále pravdu. Vodnář prostě bere život takový, jaký je. Rozchod? Hm, tak to asi mělo být. Není cesty zpět. Zpátky vede jen jediná, úzká, ale krátká cestička, a to k dětem, neboť jednou je jejich otec a s tím nikdo nic neudělá. Ale láska a manželství? Beztak se dusil.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryba, které hrozí rozchod, potřebuje všechno rozebírat, a to klidně i s někým, s kým se rozešla před lety. Potřebuje si postěžovat. Neustálé hrátky a připomínání se člověku, který o vás nestojí je pod vaši úroveň. Rozvedená Ryba se sice chce se svými dětmi stýkat, ovšem stačí pár neúspěšných pokusů a vzdá to. A pak mluví a zaměřuje se jen na sebe. Přece ona je ta nešťastná a ublížená Ryba.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články