Horoskop rozchodů: Jak opustit partnera, aby to co nejméně bolelo?

Horoskop rozchodů: Jak opustit partnera, aby to co nejméně bolelo?
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. – 20. 4.): Beran je impulzivní a rozchod bere jako prohru. Přesvědčte ho o tom, že mu bez vás bude lépe.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býk je racionální, proto bude chtít znát všechny důvody, které vás k rozchodu vedly.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blíženec se vás bude snažit přemluvit, abyste s ním zůstali. Když ne, najde si rychle náhradu.RAK (22. 6. - 22. 7.): Raka musíte na rozchod připravovat dlouho, jinak hrozí, že se zhroutí.+ 8 fotek+ 9 fotek

Rozchod není nikdy nic příjemného a v dnešní době, kdy trávíme většinu času doma, se rozchází mnohem více partnerů než dřív. Jak co nejcitlivěji opustit svého partnera, abyste mu neublížili? Horoskop vám to prozradí!

Jana Jánská
Jana Jánská 08. 12. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Beran je velice bojovné znamení, které nesnáší prohry a rozchod bohužel bere jako jednu z nich. Pokud se chcete rozejít s Beranem, přesvědčte ho, že život bez vás je pro něj vlastně výhra. Druhou možností je, že ho necháte, aby se s vámi rozešel sám.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Býk se bude při rozchodu chovat racionálně a pravděpodobně žádnou scénu neudělá. Emoce si nechá až na doma, kde bude sám. Jelikož Býci stojí o dlouhodobé vztahy a vzájemnou důvěru, bude mu trvat delší dobu, než se s rozchodem vyrovná a najde si někoho jiného.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Je pravděpodobné, že se vás Blíženec bude snažit přemluvit, abyste se s ním nerozcházeli, jelikož on má přeci celou řadu předností. Když si budete trvat na svém, bude na vás pak nějakou dobu uražený. Přesto Blíženec nepatří mezi znamení, které by dlouho truchlilo a náhradu si najde rychle.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Raka musíte připravovat na rozchod dlouho, jinak hrozí, že to neunese. Rak vyžaduje citlivý přístup a dost možná bude stát o vaše přátelství, když už se vám jednou otevřel. Snažte se být ohleduplní a rozhodně nevytahujte bolestivé věci nebo dokonce špínu.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lev má vysoké ego, proto bude překvapený, že se s ním někdo rozešel. Navenek se bude tvářit, že je mu to jedno, jelikož jste stejně nesplnili všechny jeho nároky, ale uvnitř bude zraněný. Samozřejmě vám bude chtít dokázat, že život bez vás je mnohem lepší.

PANNA (23. 8. – 22. )

Panna bude neustále hledat příčinu rozchodu, jelikož si konec vztahu musí nějak odůvodnit. Možná pak bude mít trochu problémy se sebevědomím, protože rozchod vezme jako vlastní selhání. V každém případě bude chtít znát věci, kterým se má příště vyvarovat.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váha nesnáší zbytečné průtahy, proto ocení, když jí o svých úmyslech řeknete rovnou. Bude chtít znát všechny důvody a podrobnosti, jelikož si musí vztah nějak zrekapitulovat a uzavřít.  Váha naštěstí patří mezi znamení, které dokáže jít dál relativně rychle.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou vášniví, proto ani váš rozchod nebude bez emocí. Snažte se za všech okolností zachovat klid a Štíra nedrážděte, naopak ho uklidňujte. Jestli se chcete Štíra zbavit bez zbytečných scén, najděte mu dopředu náhradu z okruhu svých přátel.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je příslušník ohnivého znamení, proto se jisté scéně nevyhnete. Na druhou stranu je Střelec člověk, který má řadu jiných zájmů, takže se z představy single života nezhroutí. Pravděpodobně mu bude trvat delší dobu, než se někomu znovu otevře.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh nemá potřebu si na cokoli hrát a pravdu dokáže unést. Své rozhodnutí mu proto sdělte upřímně a s citem. Počítejte s tím, že Kozoroh bude chtít vědět, co bylo špatně, aby se v příštím vztahu podobných věci vyvaroval. Kozorohovi jde o jisté poučení z chyb.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář je intuitivní znamení, proto si pravděpodobně stihl všimnout, že není všechno v pořádku. Svoje rozhodnutí mu proto sdělte co nejrychleji, nebo se vás zeptá sám. V případě že nechcete začínat sami, nechte ho, ať si všechno zjistí a ukončí vztah sám.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Emotivní povaze Ryb nedělají rozchody dobře, proto může Ryba velmi dlouho plakat a přemlouvat vás, abyste s ní zůstali. Jedinou možností je, že Rybku přesvědčíte, že rozchod byl v jejím zájmu a bude jí bez vás lépe, to je ale velice těžké. Pomohlo by, když byste jí za sebe sehnali náhradu.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články