Rozchody podle horoskopu: Střelci a Lvi zuří, Váhy jsou vcelku v pohodě

Rozchody podle horoskopu: Střelci a Lvi zuří, Váhy jsou vcelku v pohodě
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. - 20. 4.): U Beranů je nejlepší, když si myslí, že se s vámi rozešli oni.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býkům nikdy neříkejte o nevěře! U rozchodu řeší také finanční vyrovnání. BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blíženci se vám budou snažit přesvědčit, abyste je vzali na milost!RAK (22. 6. - 22. 7.): Citlivý Rak se může emocionálně zhroutit!+ 8 fotek+ 9 fotek

Vztahy občas dospějí do bodu, kdy je vám jasné, že takhle už to dál nejde. Víte, že vám bude oběma lépe, když spolu nebudete. Podívejte se s námi do horoskopu jak se rozcházejí jednotlivá znamení zvěrokruhu...

Jana Matušková
Jana Matušková 14. 03. 2023 06:00

Beran (21.3. – 20.4)

Berani nesnáší prohry a rozchod jako prohru berou, proto často udržují při životě vztah, který byl ke konci odsouzený už dávno. Nechte Berana, ať se s vámi raději rozejde sám, protože jinak by mohlo nastat peklo. Berani jsou také velice impulzivní, takže je nezahrnujte zbytečnými výčitkami a nevyvolávejte hádky. Důvody jim servírujte opatrně a po kapkách.

Býk (21.4. – 21.5)

K Býkovi buďte v otázce rozchodu upřímní, protože je sám přímočarý a nesnáší faleš. Důvody mu sdělte po pravdě, ale nijak na něj neútočte, nebo se z něj stane rozzuřený býk, který vás kopyty zadupe do země. Dejte si pozor, ať se neprovalí vaše případná nevěra, protože na to je Býk opravdu citlivý. U Býka hrozí, že se s vámi bude hádat a soudit o majetek.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

Blíženec se vás bude snažit přesvědčit, abyste rozhodnutí ještě přehodnotili. Umí být velice přesvědčivý, přesto si trvejte na svém. Pak se Blíženec začne tvářit, že je mu to celé jedno a plakat bude jedině tak sám doma. Rychle si najde nový protějšek, aby vám dokázal, že se umí obejít i bez vás a bude mu celkem jedno, kdo daný člověk ve skutečnosti je.

Rak (22.6 – 22.7.)

Raka připravujte na rozchod dlouho, ať mu tím neublížíte víc, než je nutné. Rakům trvá déle, než se někomu otevřou a rána v podobě rozchodu by se hojila ještě hodně dlouho. Snažte se proto důvody k rozchodu svalovat spíše na sebe, aby si Rak myslel, že chyba byla na vaší straně. Zkuste mu nabídnout přátelství, které většinou přijme, protože není ješitný.

Lev (22.8. – 23.8.)

Pokud se chcete v klidu rozejít se Lvem, musíte to nastrojit tak, aby si myslel, že se chtěl rozejít on. V opačném případě se dotknete lvího ega a Lev začne být útočný a nebezpečný. Nechte ho, ať žije v tom, že s vámi skončil sám, protože pak nebude dělat zle, protože on je přeci dokonalý a za chvíli za vás bude mít náhradu. Jeho novou známost pak nekomentujte.

Panna (23.8. – 22.9)

Panny berou vztahy vážně, takže budou chtít přesně vědět, co bylo špatně, aby se chyb podruhé vyvarovaly. Řekněte jim pravdu, protože Panna neupřímnost vycítí a věnujte Panně klidně několik hodin, kdy jí všechno trpělivě vysvětlíte. Připravte se na to, že vám Panna bude argumentovat také, ale jelikož je rozumná, tak všechno nakonec pochopí.

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

S Váhou se rozejděte bez zbytečných průtahů, nestojí o to, aby s nimi byl někdo jen proto, že je mu jich líto. Důvody jim řekněte po pravdě, protože se Váha určitě ptát bude. Připravte se, že Váha s vámi bude o všem diskutovat a některá vaše stanoviska zpochybňovat. Když si ale dokážete všechno obhájit, můžete Váze nabídnout přátelství, protože Váhy o hádky nestojí.

Štír (23. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou vášniví, takže se můžete připravit během rozchodu na silné emoce. Rozchod se Štírem nikdy neproběhne úplně v klidu, ani když byste ho přesvědčili, že se chtěl rozejít sám. Na Štírovy výlevy nereagujte a vždy si zachovejte chladnou hlavu, protože je šance, že se Štír rychle zklidní. Pokud víte o někom, kdo by měl o Štíra zájem, zkuste mu ho nenápadně dohodit.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Pořádně si rozmyslete, jak Střelci o rozchodu řeknete. Střelci jsou ohnivé znamení a mohou být dost impulzivní. Pokud k nim budete necitliví, počítejte s tím, že vám řeknou věci, které si za rámeček nedáte. Nadávky mohou lítat vzduchem o sto šest. Jejich útoky jsou velmi nepříjemné a dá problém Střelce uklidnit, proto nikdy nepřecházejte do protiútoku.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou upřímní, proto jim sdělte všechno na rovinu. I když jim to nebude příjemné, tak ocení férovost. Kozorohy v žádném případě nepodvádějte, protože tím byste jim velmi ublížili. Nemusíte mít strach, že by vás Kozoroh někde pomlouval, protože na podobné věci není. Bude se snažit z vašeho vztahu poučit a příště na to půjde jinak.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Vodnář je schopen velice dobře a rychle vycítit, že ve vašem vztahu není všechno v pořádku, takže pro něj rozchod nebude překvapením. Vodnář není z těch, co by lpěl na něčem, co stejně nefunguje, takže mu nebude zas tak vadit, když půjdete od sebe. Počítejte s tím, že je schopný si velice rychle sehnat náhradu a chlubit se s ní. Problémy vám ale dělat nebude.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

U Ryb se snažte najít vhodnou chvíli, kdy jim celou věc řeknete, protože když se jim trefíte do špatné nálady, počítejte s tím, že bude scéna. Rybičky jsou schopné dost plakat a prosit vás, abyste si to ještě rozmysleli, protože ony všechno co vám vadí, dokáží dát do pořádku. Nenechte sebou manipulovat a raději Rybě někoho dohoďte, ať vám přestane pořád volat.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články