Velký rozbor ascendentů pro znamení Berana: Který z něj dělá "beránka" a kterému se raději vyhnout?

Velký rozbor ascendentů pro znamení Berana: Který z něj dělá "beránka" a kterému se raději vyhnout?
Zdroj: Pixabay

Typickou beraní tvrdohlavost několik ascendentů zjemňuje a nahrazuje ji pílí. Lidé v tomto znamení jsou velcí bojovníci, kteří se nebojí žádných výzev. Jsou také konfliktní a často vidí rudě, nic neřeší v klidu. Co jim dávají do vínku jednotlivé ascendenty?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 01. 2022 07:00

Ascendent je jeden z nejdůležitějších prvků celého horoskopu. Ovlivňuje vaše znamení zvěrokruhu více, než si dovedete představit. Jeho výpočet patří k základním astrologickým dovednostem. Je to bod horoskopu určený znamením zvěrokruhu, které vycházelo nad obzor v době vašeho narození. K jeho výpočtu je tak nezbytné znát přesnou hodinu a minutu narození a zadat je například do tabulky na některém webu zabývajícím se astrologií. Co znamenají jednotlivé ascendenty pro znamení Berana?

Ascendent ve Vodnáři

Životní energie Berana se tu perfektně snoubí s vytrvalostí Vodnářů. Lidé s tímto ascendentem jsou rozhodní a často v životě dokážou velké věci. Mají odvahu a píli. Jsou z nich skvělé vůdčí osobnosti.

Ascendent v Rybách

Prudká povaha Berana a věčný pocit méněcennosti Ryb vede ke konfliktům. Tito lidé mají velký problém udržet si fungující partnerský vztah, protože je s nimi složité vyjít. Při studiu se jim však tvrdohlavost skopce často vyplatí.

Ascendent v Beranu

Fíha, tady to chce odvahu! Velmi složitá kombinace, která ukáže ty nejlepší i nejhorší vlastnosti Beranů. Očekávejte žárlivce, ale i oddané partnery, tvrdohlavost i životní energii, stejně tak odvahu, spontánnost a otevřenost.

Ascendent v Býku

Horká hlava Býka a sklon k podrážděnosti u Beranů je tady rudou výstrahou. Tito lidé však umějí řešit každou životní situaci a jsou pro své přátele perfektní oporou. V partnerském vztahu je to s nimi už trochu složitější.

Ascendent v Blížencích

Lidé s tímto ascendentem jsou velmi systematičtí a umějí vyřešit jakýkoliv problém. Často však propadají chmurám a bývají melancholičtí. Jsou přímo magnetem na konflikty.

Ascendent v Raku

Ascendent Raka velmi podporuje žárlivost Berana. Je to proto, že Raci bývají často nevěrní a Beranům to dává důvod nevěřit. Pokud se tyto dvě emoce potkají v jednom člověku, je zle.

Ascendent ve Lvu

Lidé s ascendentem ve Lvu se velmi rychle rozčílí a je složité je uklidnit. Bývají to ti, kteří se nebojí při hádce rozbít nějaké to sklo nebo bouchnout do stolu. Může být velmi těžké s nimi vyjít v partnerském vztahu, kdy vedle sebe nesnesou člověka s podobným temperamentem.

Ascendent v Panně

Tento ascendent činí z Beranů velmi úspěšné manažery a vedoucí pracovníky. Panny v sobě mají touhu vynikat a nikdy se nevzdávají. To vše se tu dává dohromady. Nepředpokládejte, že se s vámi budou bavit o plytkých tématech. Oni chtějí filozofovat.

Ascendent ve Vahách

Tvrdohlavost Berana a nerozhodnost Vah - šílená kombinace. Stojí si i za těmi názory, které jsou evidentně úplně mimo, a doufají, že to nějak dopadne. Často tak krutě narazí a musejí svůj život dávat znovu do pořádku. Neumějí najít pevný bod.

Ascendent ve Štíru

Běda těm, kteří se postaví tomuto ascendentu! Beraní upřímnost a faleš Štírů... Dokážou zmanipulovat kohokoliv a nebojí se to přiznat. Neschovávají se za milou tvář, vědí, že by jim to nikdo nevěřil. Jdou přes mrtvoly a podrazí vás kdykoliv.

Ascendent ve Střelci

Střelci mají v sobě pověstnou jemnost, kterou doplňuje jejich smysl pro humor. I to tento ascendent Beranovi přináší, stejně jako touhu trávit co nejvíce času ve společnosti lidí. Zcela popírá typickou beraní povahu a dodává životní energii.

Ascendent v Kozorohu

Kozoroží ascendent přináší touhu splnit si všechny své sny. Tito lidé si zakládají na rodině a obětují jí celý život. Nikdy se k ní neobrátí zády. Dokážou se hluboce zamilovat a pro své partnery dýchají. Také bývají skvělými milenci!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články