3 znamení zvěrokruhu, která rozhodně nepatří mezi ideální zaměstnance: Týká se to i vás?

3 znamení zvěrokruhu, která rozhodně nepatří mezi ideální zaměstnance: Týká se to i vás?
Zdroj: Shutterstock

Podívejte se, se kterými zaměstnanci bývají podle hvězd největší problémy a která znamení zvěrokruhu vás jako nadřízeného nikdy nebudou respektovat. Patříte do této skupiny i vy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 11. 2021 07:00

Máte v práci podřízené, kteří vás vůbec nerespektují a vy nevíte proč? Nebo vám naopak dělá problém uznávat autority a v práci kupíte jeden průšvih za druhým? Mrkněte se, jestli zato nemůže váš horoskop.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři rychle ztrácejí motivaci, pokud nedělají práci, ve které vidí hlubší smysl nebo která je baví. Neumějí dlouhodobě dřít jen pro peníze, proto začnou úkoly brzy flákat. Své chyby pak zametají pod koberec a nedělají nic, co není nezbytně nutné. Vůbec nejhorší, co můžete s Vodnářem udělat, je dát mu úkol bez časového ultimáta. To se ho nikdy nedočkáte.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby na rozdíl od Vodnářů dělají práci často právě pro peníze. Nevytvářejí si k ní hlubší vztah, ani se nepřátelí se svými kolegy. Většinou u nich nikoho z práce na návštěvě nepotkáte. Nebojí se, že by je zaměstnavatel vyhodil, rády si najdou něco jiného. Je jim v podstatě jedno, kde pracují, pokud jim přijdou peníze, na které čekají. Proto nebývají spolehlivými zaměstnanci, nic je ve vaší firmě nedrží.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi mají vždy svou hlavu, dělá jim problém respektovat autority. Úkoly si dělají po svém a pokud si myslí, že mají lepší úhel pohledu na věc než vy, nebojí se to dát najevo. Manažeři mívají s podřízenými v tomto znamení zvěrokruhu velké problémy. Vědí, že nad nimi nikdy nebudou mít plnou kontrolu. I proto se Lvi většinou dostávají rychle nahoru.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články