3 znamení zvěrokruhu, která nevěří na úspěch a hojnost, a proto se jim v životě nedaří

3 znamení zvěrokruhu, která nevěří na úspěch a hojnost, a proto se jim v životě nedaří
Zdroj: Shutterstock

Podívejte se, která znamení zvěrokruhu se drží nohama na zemi tak pevně, že si nepřipouštějí, že by někdy mohla dosáhnout úspěchu. Kdo nepěstuje hojnost ve financích, vztazích ani domovu?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 14. 10. 2021 07:00

Hojnost je v poslední době spojována zejména s financemi, nelze ji však chápat pouze takto. Nacházíme ji rovněž ve vztazích, přírodě a rodině. Která znamení zvěrokruhu jsou, co se týče hojnosti, absolutní žabaři?

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ačkoliv si Panny přejí být nejúspěšnější bytostí ve Vesmíru, často si šlapou po štěstí. Nejsou schopné vystoupit ze zajetých vzorců, které slepě následují, a neopouštějí svou komfortní zónu. Pokud se jim v jakékoliv oblasti začne až příliš dařit, okamžitě získávají pocit, že si to nezaslouží. Často je ani nenapadne, že by se mohly mít opravdu dobře.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Zrozenci ve znamení Vah jsou věčnými trpiteli, rádi se staví do role oběti. Proto si ani nepřipouštějí, že by v životě mohli dosáhnout něčeho, co je daleko převyšuje. Co se týče finanční hojnosti, zůstávají Váhy v až podprůměrném minimu, se kterým se rychle smíří. Neumějí pěstovat hojnost ani ve vztazích, rovněž často zůstávají v nefunkčních svazcích. Někde podvědomě sami sobě předurčili, že si nic lepšího nezaslouží.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi si žijí svůj průměr, ve kterém jsou šťastní. Netouží vybočovat a lidem, kteří hlásají nekonečné štěstí, se spíše smějí. Jsou velmi racionální a vyšší moc si nepřipouštějí. Nedávají si pozor na své myšlenky, stejně jako nepěstují žádné konkrétní pozitivní cíle. Berou život tak, jak k nim přichází.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články