3 znamení zvěrokruhu, která nedokážou být věrná jednomu partnerovi

3 znamení zvěrokruhu, která nedokážou být věrná jednomu partnerovi
Zdroj: Shutterstock

Podívejte se, pro která znamená zvěrokruhu je exkluzivita ve vztahu pouze zbožným přáním a neumějí se nikomu plně oddat. Najdete se mezi nimi i vy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 10. 2021 07:00

Tito lidé vám rozhodně nebudou věrní až za hrob, láká je zakázané ovoce a pocit výjimečnosti, kterého se jim od milence či milenky dostává. O kom je řeč?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nestálí Blíženci mají blízko k utajovaným vztahům. Ačkoliv se o to snaží, neumějí dobře lhát, a proto jim na to protějšek často přijde. V tu chvíli se probouzí jejich egoismus a svou nevěru se pokoušejí svést na vás. Pravděpodobně vám vysvětlí, že jste něco dělali špatně nebo že už si dávno mysleli, že je vztahu konec.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci jsou zatížení na rodinu, to však neznamená, že neholdují nevěrám. Dávají si však velký pozor, aby se neprozradily. Zejména muži, pokud zaregistrují jen náznaku citu od své milenky, ji rychle odstřihávají ze svého života. Nemají v úmyslu se do ní zamilovat, na to si příliš váží rodiny. Zkrátka si jen nemohou odpustit to dobrodružství.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lev je, stejně jako Rak, milovníkem své rodiny. Na druhé straně si nedokáže odpustit pozornost, která se s nevěrou pojí. Lvi milují flirtování, komplimenty a všemožné lichotky. Sklízejí obdiv, kamkoliv přijdou. Ačkoliv u nich často nedojde nevěra až do postele, pár peprných zpráv si s objektem svého zájmu jistě vymění.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články