Šimon (45): Zažil jsem těžko uvěřitelný příběh. Moje nevěra nám zachránila manželství

Šimon (45): Zažil jsem těžko uvěřitelný příběh. Moje nevěra nám zachránila manželství
Zdroj: Freepik

Odhalit partnerovu nevěru je vždy frustrující. Každý se s touto ránou srovnává jinak. Když Šimon přišel na Emíliinu nevěru, udělal něco naprosto nečekaného.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 27. 05. 2021 13:00

S Emílií (42) jsme manželé skoro patnáct let. Máme spolu dvě krásné děti. Starší Tereza (14) právě nastoupila na gymnázium a mladší Filip (10) chodí na základku. Pro rodinu bych udělal cokoliv. Děti jsem vždycky moc chtěl, a když je teď konečně mám, jsou pro mě naprosto vším.

Zjistil jsem, že mi manželka zahýbá

Před dvěma lety jsme ale s manželkou zažili velkou krizi. Zjistil jsem, že mě Emílie podvádí s jiným mužem. Neřekla mi to sama, přišel jsem na to, aniž bych chtěl. Emílie dělá v marketingovém oddělení jedné velké firmy. Vždycky jsem ji obdivoval, že dokáže vyjít s tolika lidmi. Já nejraději trávil čas o samotě.

Jednoho dne jsem zjistil, že se s jedním kolegou sblížila o trochu víc. Byl jsem zrovna sám doma s dětmi, kdy mi Emílie zavolala, že musí zůstat v práci o něco déle. Nevadilo mi to, byl jsem na to zvyklý. Tentokrát ale bylo všechno jinak. Filip upadl a ošklivě si rozbil koleno. Já nemohl najít dezinfekci, takže jsem zavolal Emílii, aby mě nasměrovala, kde mám hledat. Nezvedala mi to, a tak jsem zavolal její kolegyni do kanceláře. „Emílie ale už dávno odešla domů, není tady,“ řekla mi do telefonu. Hned mi bylo jasné, odkud vítr vane. Emílie někoho má.

Nechtěl jsem se rozvádět

Byl jsem na ni neskutečně naštvaný. Cítil jsem se zrazený, ale Emílii jsem nehodlal nic říct. Nechtěl jsem ze sebe dělat chudáka, který předvádí hysterické scény. Takový nejsem, chtěl jsem se s tím srovnat po svém. A to jsem také udělal. Dohodl jsem se s nejlepším kamarádem, že půjdeme ven. Měl jsem v plánu mu všechno říct a zeptat se ho na radu.

Následující pátek jsem s ním vyrazil na jedno. Po nějaké době jsem přestal vnímat počet vypitých piv a panáků. Jediné, na co jsem se dokázal soustředit, byla neuvěřitelně sexy servírka. Moc se mi líbila, proto jsem se jí přes kamarádovy protesty zeptal, jestli by si se mnou po zavíračce nechtěla někam vyrazit. Souhlasila a já na ni počkal.

Vlastní nevěra mi otevřela oči

Šli jsme k ní domů. Vypili jsme pár panáků a skončili v posteli. Byla to pro mě nejhorší zkušenost v životě. Sex jsem si vůbec neužil. Pořád jsem myslel na Emílii a na to, co mi provedla a jak moc ji miluju.

Když jsem od servírky odcházel, byla mi jedna věc jasná. Nechci už nikdy o Emíliině nevěře mluvit. Tím, že jsem jí sám zahnul, mi došlo, jak moc ji miluji a že pro mě není problém jí to odpustit a na všechno zapomenout. Moje nevěra mi otevřela oči, jak mám dál v životě postupovat. Jsem za to vděčný, protože ty dva roky, co od událostí uběhly, jsou nejšťastnější v mém životě.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články