Horoskop lásky na květen 2021: Kdo se vznáší na obláčku a komu hrozí nevěra?

Horoskop lásky na květen 2021: Kdo se vznáší na obláčku a komu hrozí nevěra?
Zdroj: Freepik

Přichází máj, lásky čas. Pojďte se s námi podívat, co čeká v partnerských vztazích jednotlivá znamení zvěrokruhu a co je podle hvězd nemine. Bude to stát za to!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 29. 04. 2021 07:00

Na růžovém obláčku zamilovanosti se budou vznášet Býci, o vážném životním kroku by měli zauvažovat Berani. O hodně hůře to v květnu vypadá se Lvy. Raci a Panny se zase budou potýkat s nevěrou. A jak je na tom vaše znamení zvěrokruhu?

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V lásce se vám bude dařit! Pocítíte velký příval energie a zvládnete vše, co vám v posledních týdnech připadalo nemožné. Květen je lásky čas, máte ideální příležitost k tomu, abyste se s partnerem posunuli o úroveň výš. Nezadaní Vodnáři mohou potkat spřízněnou duši, mějte oči na stopkách!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pokud vám v minulosti někdo ublížil, v květnu to konečně necháte plavat a posunete se dál. V partnerském vztahu si dejte pozor na hádky, budou tento měsíc eskalovat. Nezadané Ryby budu mít potřebu pracovat primárně samy na sobě, nebudou chtít navazovat nové známosti.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beranům květen přeje ve velkých životních krocích. Pokud uvažujete o svatbě či potomkovi, je ideální čas posunout se ve vztahu dál. U kratších známostí budou zase Berani uvažovat o sestěhování, čemuž váš partner tolik nakloněný nebude. Skoro to vypadá, že by potřeboval více prostoru.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Páni, vám hvězdy přejí! Užívejte si to, květen bude pro vás jeden velký růžový obláček, na kterém si budete poletovat. Skutečně se vám daří, proto nedávejte prostor pochybám. Vyhněte se velkým životním rozhodnutím a změnám. Na to není momentálně vhodný čas.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Skoro to vypadá, že v poslední době pro vás nebyl partnerský vztah prioritou, až teď se vám konečně vrací elán k tomu napravit veškeré neshody. Uvědomte si, že druhý člověk na vás nebude čekat věčně. Pokud se necítíte na vztah připraveni, nemějte ho. Nezadané Blížence čeká série zajímavých seznámení!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci, soustřeďte se na svůj vztah a jiné nechte být. V květnu vás bude pokoušet nevěra a pletky, které jsou pro vás příjemným zpestřením. Utajit by se vám to však nepodařilo, naopak by vás to mohlo stát vztah, který momentálně máte. Časem byste věděli, že to za to nestálo.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvy čekají trable. Problém, který si v sobě dlouhodobě nesete, začne nečekaně eskalovat, až váš to překvapí. Partner nebude mít v květnu pochopení pro vaše výkyvy nálad, spíše naopak. Vypadá to, že sami sobě poslední dobou moc nerozumíte a přenášíte to na druhé. Zkuste v květnu za svůj vztah více bojovat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Ať se snažíte, jak chcete, partner vám vaši pozornost zkrátka neoplácí. Jako by si žil ve svém světe a vy jste do něj nepatřili. Netlačte na pilu a nechte ho v květnu zkrátka dýchat, stejně nic nevyřešíte. Dejte si jen pozor na nevěru, a to zejména z partnerovy strany. Pokoušet by ho mohli kolegové či kolegyně v práci.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhám přeje květen v navázání nového partnerského vztahu, ze kterého by mohla být velká láska! Pokud máte jakékoliv pochyby, zahoďte je za hlavu a plnou parou vpřed! Tento měsíc budete sršet humorem a energií, čímž budete ostatní přitahovat jako magnet. Využijte toho a užívejte si zaslouženou pozornost. Bude to balzám na duši.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírům, kteří jsou po rozchodu či rozvodu, bude dělat v květnu problém samota. Ačkoliv jste to doteď zvládali dobře, vše se otočí. Neházejte flintu do žita, bude líp! Nezadaní totiž mají šanci na velkou lásku. Zadaní Štíři si zase užijí poklidný měsíc bez hádek a starostí.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Za poslední dobu jste v sobě našli tolik lásky, kterou svému partnerovi dáváte, že i on je tím překvapený. V květnu v tom budete pokračovat a svůj vztah jen utužíte. Dejte si doma pozor na hádky kvůli financím a budoucím plánům. Neangažujete se tolik, jak by si partner představoval.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohy čekají v květnu velké neshody s partnerem ohledně plánů do budoucna. Zřejmě si každý malujete úplně jinou cestu, vy jste však tu partnerovu velmi dlouho přehlíželi. To může způsobit, že se cítí nepochopený a nemilovaný. Ujistěte ho, že s ním pořád počítáte a že pro vás opravdu něco znamená.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články