3 znamení zvěrokruhu, která mají v životě mnohem více štěstí než ostatní

3 znamení zvěrokruhu, která mají v životě mnohem více štěstí než ostatní
Zdroj: Freepik

Pocit štěstí je individuální a každého uspokojuje něco jiného. Pro někoho stojí zcela na vrcholu úspěch v práci, pro jiného naplnění v soukromém životě nebo vlastní seberealizace. Kdo se cítí skutečně šťastný, nemusí mít nutně úspěch ve všech výše uvedených kategoriích.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 24. 04. 2021 13:30

Trvalé uspokojení a harmonie (to je v podstatě nejlepší způsob, jak popsat štěstí) spíše spočívá v subjektivním přístupu každého jednotlivce. Jak se tedy dostaneme k tomu slastnému pocitu blaženosti?

Bez ohledu na hmotné věci spočívá štěstí často v sebereflexi a nových perspektivách. Abyste ocenili i drobnosti, musíte být vděční a podívat se na všechny pozitivní věci, které vás obklopují, a to i v méně dobrých časech.

Podle astrologie je některým znamením zvěrokruhu dáno do vínku pociťovat štěstí mnohem častěji než ostatním. Jejich štěstí spočívá především v tom, že rozpoznávají a oceňují drobnosti, které jim každý den zlepší náladu. Kteráže znamení jsou těmi vyvolenými?

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Plný optimismu a aktivity, to je Lev. Jak už popis napovídá, srší energií. Svým pozitivním přístupem neustále poznává nové možnosti, vždy chytne štěstí za pačesy a žije v souladu se sebou a se svým prostředím.

To ale neznamená, že by Lev neměl občas horší časy. Toto silné znamení se však překážkám nevyhýbá, ale přistupuje k nim opatrně a inteligentně. Místo toho, aby viděl problém jako problém, vnímá Lev náročnou situaci jako příležitost ke změně. Díky tomu si vytváří harmonii, a tím i pocit štěstí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

O Blížencích je známo, že jsou všestranní, vyhledávají nové situace a snadno přistupují k výzvám. Život Blíženců je jako cesta s různými klopýtnutími a pády. Toto znamení se na této cestě opakovaně setkává s novými pohledy na svět a způsoby života.

Miluje setkání, zůstává zvědavé a ze svého prostředí se neustále učí. Díky životním změnám se Blížencům daří (často snáze než ostatním) rozpoznat štěstí a uchopit ho alespoň na krátkou chvíli. Tam, kde ostatní vidí pouze negativní věci, se Blíženci chopí šance. Protože řešení problému spočívá především v jeho vnímání. A to Blíženci zvládají velmi dobře.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Toto vzdušné znamení se často a rádo vydává do nových sfér. Vodnář je myslitel, rád přemýšlí o možných scénářích a někdy odbočí od jádra věci. Tato vizionářská schopnost mu umožňuje přijímat nové pohledy a lépe rozeznávat věci. Jakmile Vodnář pojme nějakou myšlenku, rychle ji uvede do praxe.

Co mají tyto typické vlastnosti Vodnáře společného se šťastným znamení zvěrokruhu? Místo toho, aby zůstali v tunelu a vystaveni pocitu uvěznění, Vodnáři často uspějí v rozpoznávání nekonvenčních cest. Vodnář se umí vžít do pocitů druhých a ke svému okolí může být velmi empatický. Jeho vizionářské myšlení vede k novým řešením, a tím i harmonickému a vyváženému životnímu stylu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články