Horoskop lásky na duben 2021: Vodnáři budou tlačit na svatbu, Střelcům půjde jen o pletky

Horoskop lásky na duben 2021: Vodnáři budou tlačit na svatbu, Střelcům půjde jen o pletky
Zdroj: Freepik

Horoskop lásky na duben 2021 je tady! Komu půjde jen o sex a koho čekají úvahy o zakládání rodiny? Podívejte se s námi, co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu. Bude to jízda!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 04. 2021 09:15

Všech dvanáct hvězdných znamení zvěrokruhu čeká v dubnu 2021 řada novinek. Někoho ale potěší více než jiné. Co přesně vás tedy čeká?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vidina svatby a založení rodiny se vás drží už pár týdnů, v dubnu to bude ještě intenzivnější. Dejte si pozor, aby se pro vás sex nestal více než zábavou nástrojem k početí potomka. Jste si jistí, že jste na takový krok připraveni, Vodnáři?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby si užijí poklidný duben. Až na pár drobných neshod s partnerem to vypadá, že by se vám mohlo opravdu dařit. Můžete se však potýkat s tím, že vám chybí čas strávený o samotě a partner už vám leze na nervy. Pokud to tak bude, nebojte si o chvilku jen sami pro sebe říct!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Ale, teda! Při vás hvězdy opravdu stojí, Berani. Užijete si spoustu vášnivých nocí, s partnerem budete táhnout za jeden provaz a doma bude výborná energie. Nezadaní Berani mají šanci potkat obrovskou lásku, která má šanci vydržet! Mějte oči otevřené, abyste tu šanci v samém zájmu o sebe nepřehlédli.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Málokdo se těšil na první jarní paprsky tak jako právě vy! Vlezlá zima a šeď všude kolem pro vás byla ubíjející, téměř jste až propadali depresi. Teď je vám konečně psychicky mnohem lépe, což se projevuje i ve vašem vztahu. Partnera s vámi čeká úžasný měsíc. A pokud patříte mezi singles, pohoda, která se vám začíná objevovat v obličeji, bude pro potenciální nápadníky extrémně lákavá. Využijte toho!

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Poslední dobou jste tak zahrabaní ve svém rozvoji, že absolutně zapomínáte na člověka vedle sebe. U vás naprosto sedí přísloví, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Až dojdete k tomu svému vysněnému cíli, mohlo by se také stát, že tam budete sami. A to asi nechcete, že?

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nezadaným Rakům duben přeje! Využijte nádherného počasí, čerpejte energii a zkuste se na svět trochu usmívat, ano? Nezapomeňte, že podobné přitahuje podobné. Pokud se budete každý den probouzet se špatnou náladou, budete si kolem sebe držet lidi, kteří to mají stejně. Chtěli byste takového partnera?

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nezadaní Lvi budou pořádně vyvádět. Budete mít potřebu napsat všem bývalým láskám, vzpomínat na peprné chvíle, které jste spolu zažili, a zároveň navázat tam, kde jste přestali. Vypadá to, že vítězem hry o to, kdo nejvíce pociťuje jaro, jste v dubnu vy. Láká vás totiž snad úplně každý!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vy jste poslední dobou věční nevěrníci, vám ta karma za chvilku ukáže. Možná je jednoduché vyměnit si s někým pár nevinných zpráv, které vás před spaním potěší, mohl by z toho být ale velký malér. Zkuste to v dubnu utnout a do měsíce května už si tenhle nešvar, prosím, neberte!

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Neustále stěžování na to, jak je váš partner hrozný, opravdu nepomůže v tom, aby se to zlepšilo. Zkuste se držet hesla, že co se doma uvaří, to se doma taky sní. Až bude zase dobře, mohli by vám také přátelé připomenout, jak "hezky" jste o svém protějšku mluvili. Nemuseli by už pak brát váš vztah vážně.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tady kouká nějaká nepříjemnost s bývalým partnerem. Možná se znovu ozve, bude chtít navázat tam, kde jste přestali. Vždy nemusí být návrat "ke kořenům" jen špatný, pravdou ale je, že tady to vážně není dobré rozhodnutí. Myslete na to, že mozek automaticky vytěsňuje špatné vzpomínky. Je jich více než těch dobrých?

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

U vás je to samý sex... Zkuste duben pojmout jako měsíc objevování a vyzkoušejte vše, co vás už tak dlouho láká. Zamyslete se nad hračkami, nadhoďte doma netradiční praktiky. Bude to stát za to. Ostatní znamení zvěrokruhu by vám mohla závidět, co všechno vy tenhle měsíc zažijete.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud vám vztah nevyhovuje, přiznejte si to. Občas nerozpoznáme moment, kdy už to zkrátka není ta naše cesta a je čas posunout se dál. Zažili jste spolu krásné chvíle, zažili jste hádky. Ale je to stále ještě to místo, kde chcete dál setrvávat?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články