3 znamení zvěrokruhu, která jsou momentálně emocionálně nedostupná a vyjít s nimi je oříšek

3 znamení zvěrokruhu, která jsou momentálně emocionálně nedostupná a vyjít s nimi je oříšek
Zdroj: Pixabay

Někdy vám může pohled do horoskopu pomoci, zejména pokud máte pocit, že nemůžete dál nebo se pohybujete v začarovaném kruhu. Poznali jste někoho zajímavého, ale nějak se to dál nevyvíjí? Možná za to může emocionální nedostupnost. Ať už jeho, nebo vaše.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 01. 04. 2021 16:00

S emocionální nedostupností to rozhodně není tak jednoduché jako třeba se značkou obsazenosti na dveřích, kterou můžete rychle otočit. Emoční kapacita každého z nás totiž závisí na mnoha různých faktorech.

Pohled na hvězdy by v tomto případě mohl trochu pomoci. Podle horoskopu toho mají totiž některá znamení zvěrokruhu v současné době ke zpracování tolik, že nemohou být zkrátka k dispozici a neposkytnout vám potřebnou podporu. Tak netlačte na pilu. Tato fáze zase odezní a brzy se začne blýskat na lepší časy. Kterých tří znamení zvěrokruhu se to týká?

Znamení zvěrokruhu Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Působení Pluta v Kozorohovi náhle uvolní nahromaděný tlak. Mnoho povinností v soukromém životě je pro ně příliš, tak nejdříve musejí otestovat, která „nutnost“ by přece jen mohla počkat. Zde je třeba naslouchat sobě samým a zároveň svým vlastním potřebám minimálně po dobu jednoho týdne. Protože pouze ti, kdo najdou svůj vnitřní klid, budou znovu emocionálně k dispozici ostatním.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 21. května)

Všichni okolo vás jsou hloupí? A co se lásky týče, také to nestojí za nic? Pokud se podíváte na současný emocionální svět Býka, nemůžete se divit, že trpí emoční nedostupností. Býk má nyní tendenci se naprosto ztrácet v negativních myšlenkách. To ztěžuje oddávání se druhým a především prožívání věcí pozitivně. Jakmile ale vyřeší sebe a svou špatnou náladu, smyslnost se k němu bleskově vrátí. Nejdříve je ale potřeba zvolnit a poslouchat vnitřní pocity.

Znamení zvěrokruhu Váhy (23. září – 23. října)

Také Váhy se v současné době primárně zabývají otázkou sebe a svého života. Kam by je to mohlo táhnout a co by vlastně chtěly? A chtějí se vůbec s někým zaplést? Obě tato znamení by mohla tyto otázky objasnit společně. O Vahách totiž platí – zastavte se a udělejte si v sobě pořádek, uspořádejte si myšlenky. To také ukazuje, že být někdy emočně nedostupný není tak úplně na škodu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články