3 znamení zvěrokruhu, která mají příští týden šanci potkat lásku svého života

3 znamení zvěrokruhu, která mají příští týden šanci potkat lásku svého života

Léto v plném proudu, vlahé večery lákající k milostným hrátkám a vy stále nenacházíte toho pravého? Podívejte se, jestli náhodou nejste mezi znameními zvěrokruhu, která příští týden čeká láska jako trám!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 07. 2021 07:00

O lásku na celý život usiluje každý. O někoho, kdo mu poskytne jistotu, stabilitu a zázemí. Domov. Možná ji ještě nemáte, chybí vám a už jste se vzdali myšlenek na to, že ji vůbec někdy potkáte. Ale nezmění se to náhodou příští týden?

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci, máte kolem sebe velmi silnou energii porozumění, klidu a stability. To znamená, že vaše spřízněná duše je velmi blízko a již brzy se stane součástí vašeho života.

Musíte však uvěřit, že si něco tak intenzivního skutečně zasloužíte. K vašemu překvapení totiž nepůjde primárně o fyzično, ale o skutečnou lásku. A to je něco, s čím občas neumíte pracovat.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vyčerpání z minulého vztahu se vás stále drží. To však neznamená, že nemůžete dovolit druhému, aby vám ukázal, jaké je to znovu opravdu milovat. Přestaňte si myslet, že pokud do svého života pustíte někoho dalšího, toho předchozího jste nemilovali. Čtete, jak hloupě to zní? Příští týden potkáte takový protějšek, že se vám až podlomí kolena!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Stejně jako Váhy v sobě nosíte tíhu chyb z minulosti. Vypadá to, že jste byli nevěrní a teď se za to trestáte. V pracovní sféře však příští týden potkáte někoho, kdo vás naprosto uchvátí a bude splňovat vše, co jste si kdy od partnera přáli. Neměli byste takového člověka přehlížet, není samozřejmost, že jste ho potkali. Pokud stále čekáte na znamení, tohle je ono!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články