3 znamení zvěrokruhu, která prožijí mimořádně šťastné léto 2021

3 znamení zvěrokruhu, která prožijí mimořádně šťastné léto 2021
Zdroj: Freepik

Vše by bylo mnohem jednodušší, kdyby existoval zaručený recept na úspěch a štěstí. Téměř každý usiluje o radost ze života a nezáleží na tom, jestli si tyto zvláštní chvíle užije sám nebo s partnerem. Která znamení zvěrokruhu čeká letos šťastné a veselé léto?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 15. 07. 2021 16:00

Každý si definuje štěstí jinak. U někoho odpovídá bohatství a úspěchu, u jiného svobodě a cestování. Ať už patříte do jakékoli kategorie, pokud jste se narodili v následujících třech znameních zvěrokruhu, bude pro vás letošní léto obzvlášť vyvedené!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři neradi odhalují svá tajemství, proto se mohou často cítit osamělí. O to lepší zprávou je, že pro letošní léto jim hvězdy připravily velké štěstí! Ke konci roku 2020 se zrozenci Štíra cítili prázdní a vyčerpaní, ale kdo v této nelehké době ne? Letošní léto bude výjimečné a mohlo by jim přinést nové milostné dobrodružství. Využijte této intenzivní fáze a chyťte štěstí za pačesy!

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

Vyrovnaní, vyklidnění a diplomatičtí? Takto by se dali charakterizovat zrozenci ve znamení Váh. Kvůli povaze pro ně může být často obtížné se rozhodnout. A to zvláště tehdy, když řeší důležité životní problémy.

Letos v létě ale pro Váhy nastane velká změna! Je čas začít dělat velké plány, které pak můžete snadno zrealizovat. Velké štěstí Vah spočívá v tom, že udělají rozhodnutí, která měla učinit už dávno. Momentálně mají dostatek času a jasnou hlavu, tak se na ty změny mohou začít připravovat!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozoroh má obvykle vše dobře naplánované a strategicky promyšlené. Jeho mysl je zkrátka zaměřená na úspěch. A letošní léto se u něj ponese ve znamení velkého štěstí. A co víc! Toto znamení se může konečně bez obav uvolnit. I bez propracovaného plánu půjde vše podle jeho představ. Kozoroh by si měl jen více důvěřovat! V práci i v lásce ho čekají šťastné chvíle a životem prochází s větší lehkostí.

Zdroj informací:

harpersbazaar.de

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články