4 znamení zvěrokruhu, která mají smysl pro nejnovější módní trendy

4 znamení zvěrokruhu, která mají smysl pro nejnovější módní trendy
Zdroj: Unsplash

Pokud jde o módu, tato čtyři znamení jsou vždy v obraze. Vědí, co je právě trendy, a ve svém šatníku mají víc nejnovějších módních kousků než kdokoli jiný.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 11. 07. 2021 13:00

Když se podíváte do svého šatníku, vidíte nadčasovou klasiku? Nebo jeden módní kousek střídá druhý? Pokud patříte do druhé skupiny a máte rádi neustále se měnící trendy, pravděpodobně budete narozeni v jednom z těchto čtyř znamení zvěrokruhu.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Zrozenci ve znamení Býka mají velký smysl pro módu a rychle se nadchnou pro nové trendy. Vědí, jak chytře doplnit svůj šatník módními výstřelky a v mžiku vytvořit moderní vzhled i se staršími kousky. Bez ohledu na to, zda je elegantní, pohodlný, sportovní, honosný nebo neobvyklý - toto zemské znamení dokáže implementovat jakýkoli módní styl s neskutečnou lehkostí.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Lvi jsou rádi v centru zájmu a často dbají na to, aby získali plnou pozornost lidí kolem sebe. Jaký je nejjednodušší způsob upoutání pozornosti? Samozřejmě prostřednictvím módy! Toto ohnivé znamení má nejnovější módní trendy vždy v malíku a velmi rychle je umí použít ve svém stylovém outfitu. Lvi mohou být často extravagantní, protože to má obvykle na svědomí nejvíce reakcí a oni jsou pak ve svém živlu.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Šťastné Váhy se rády věnují krásným věcem a vždy drží krok s módou, aby nezmeškaly žádné nové trendy. Toto vzdušné znamení má obzvláště rádo barevné a poutavé oblečení. V šatníku Vah však najdete pouze módní kousky, které odpovídají jejich stylu. Vědí přesně, co chtějí, a vždy zůstávají věrné především sobě, nikoli ​​trendu.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Vodnář má smysl pro estetiku a přesně ví, co vypadá dobře a co ne. Toto vodní znamení se vždy rádo nechá inspirovat nejnovějšími módními trendy. Obvykle kombinuje nový módní kousek se starším svrškem a vytvoří stylový vzhled. Pokud se to nedaří, Vodnář prostě hledá a kombinuje tak dlouho, dokud jeho oblečení nebude dokonalé.

Zdroje informací:

Freundin.de: Horoskop: Diese Sternzeichen haben immer den neuesten Modetrend im Kleiderschrank

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články