4 znamení zvěrokruhu, kterým nevadí, když jsou single

4 znamení zvěrokruhu, kterým nevadí, když jsou single
Zdroj: Unsplash

Někteří lidé jsou v partnerském vztahu spokojení a naprosto je to obohacuje. Jiným vyhovuje, přinejmenším stejně dobře, být single. Pro která znamení zvěrokruhu platí to druhé?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 10. 07. 2021 13:00

Většina lidí potřebuje vztahy a sociální kontakty. Cítí se tak dobře a mají v ostatních podporu. Ale abychom byli šťastní a mohli růst, nemusíme být nutně v partnerském svazku. Přátelé a příbuzní, lidé, kteří jsou tu pro nás a rozumějí nám, a my s nimi rádi trávíme čas, mají v podstatě stejnou hodnotu, jako „jediná osoba“, pro kterou se v partnerském svazku rozhodneme. Hlavní věc je, že se člověk necítí osaměle. Následující znamení zvěrokruhu si vystačí dobře i bez stálého partnerství...

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Vodnáři jsou nekonvenční a mají svobodného ducha. Rozhodně se nebojí být jiní a vypadnout z obyčejnosti. V partnerství se cítí výborně, když je jejich miláček otevřený a tolerantní. Jako singl si však mohou život užívat stejně dobře.

Blíženci (21. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou společenští a rádi se setkávají s novými lidmi a čerpají od nich inspiraci. Ať už v partnerství nebo ve společnosti, Blíženci nebývají tak často sami. Toto vzdušné znamení potřebuje obecně hodně rozmanitosti a podnětů. A to je zkrátka někdy jednodušší získat jako single.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Na jedné straně jsou Váhy velmi společenské a rády se setkávají se spoustou různých lidí. Na straně druhé jsou nesmírně kreativní, a tak jim nedělá sebemenší problém být sami se sebou a se svými myšlenkami. Pro partnery mohou být velkou výzvou, protože vyžadují hodně porozumění a důvěry. Být single jim však nedělá žádný problém a budou stejně spokojené jako ve vztahu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci velmi potřebují svobodu. Toto ohnivé znamení je dobrodružné, miluje rozmanitost, harmonii a v partnerství se rychle cítí omezované nebo znuděné. Se správnou osobou je samozřejmě možné všechno. Pokud však Střelci zrovna nejsou ve vztahu, mohou se vyvíjet a rozvíjet obzvláště uvolněně.

Zdroje informací:

Brigitte.de: Diese Sternzeichen sind überragend gute Singles

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články