3 znamení zvěrokruhu, která musíte v létě pozvat na rande se zmrzlinou

3 znamení zvěrokruhu, která musíte v létě pozvat na rande se zmrzlinou
Zdroj: Freepik

Přemýšlíte nad tím, která znamení zvěrokruhu jsou příznivci typických letních laskomin? My už víme, kdo neodmítne pozvání na zmrzlinu, vychlazený drink nebo šťavnatý meloun. A vy se to dozvíte také!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 10. 07. 2021 07:00

Víte, u kterých znamení zvěrokruhu letos zabodujete s pozváním na zmrzlinu a jak takové rande dopadne? Pojďte se podívat!

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi jsou typičtí letní randiči! Pozváním na zmrzlinu nebo ledovou kávu na zahrádce u vody nic nezkazíte. Právě naopak. Milují letní romantiku a umí si ji užít každým coulem. Léto je pro ně obdobím svobody a splněných snů, proto jsou během tohoto období více volnomyšlenkářští než v období chladném. Neváhejte využít příležitost, jak poznat Lva z té strany, která se rozhodně vyplatí!

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váha je venkovní typ, doma se dusí. Proto je pro ni letní období prostor pro rozlet ke všemu, co jí dělá radost. Pozvání na zmrzlinu ji naprosto odzbrojí. Miluje také dlouhé procházky a hluboké konverzace. Pokud chcete pozvat Váhu na rande, naslouchejte jí a dejte najevo, jak moc je pro vás speciální. Mimořádně totiž miluje komplimenty!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Letním flirtem nepohrdne ani věčně arogantní Štír, který toto léto opravdu touží po náruči plné pochopení a lásky. Základním rysem tohoto znamení je, že se snaží proniknout do hloubky všemu, co se kolem něj naskytne. Neváhejte pozvat Štíra na zmrzlinu a rozvinout s ním dlouhé konverzace o smyslu života, vesmíru i magii. Budete překvapeni, jak poučné to pro vás bude!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články