3 znamení zvěrokruhu, která prahnou po opravdu hluboké lásce. Najdete se mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která prahnou po opravdu hluboké lásce. Najdete se mezi nimi?
Zdroj: Freepik

Říká se, že každý touží po lásce jako z červené knihovny. Po lásce, která je čistá, silná a překoná každou překážku. Která znamení zvěrokruhu jsou nezlomnými romantiky?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 26. 06. 2021 07:00

Pojďte se s námi podívat, kteří lidé hledají celý život tu pravou hlubokou lásku a často to s vámi nevzdají, ani když občas něco pokazíte. Patříte mezi ně?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Často se tváří drsně, hrdě a nezávisle. Uvnitř jsou však bezmeznými snílky, kteří touží po někom, kdo bude stát po jejich boku a krýt jim záda. Za svůj vztah jsou ochotni bojovat do posledního dechu. Proto většinu vztahů, které dlouhodobě mají, si opravdu vydřeli.

Umějí pracovat na svém chování a komunikaci. S lidmi to nevzdávají, i když udělají opakovaně stejnou chybu. Věří, že každý člověk je uvnitř dobrý.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Na rozdíl od Vodnářů touží Blíženci po pravé lásce natolik, že to vzdávají úplně s každým. V nikom nejsou schopni vidět dostatečný závazek a neustále hledají další osobu, která jim dá pocit naplnění.

Uvnitř touží po někom, kdo je bude bezmezně milovat a s kým i oni zažijí tu pravou lásku. Málokdy však věří, že si ji opravdu zaslouží. A proto hledají pořád dál.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lev má hluboce zakořeněnou potřebu smečky. Stejně tak vyhledává loajalitu a věrnost. Nesnese nevěru a ponížení. Pro Lva je nejvyšší hodnotou upřímný vztah a láska, to celý život hledá.

Jejich partneři jsou pro ně nejvíc na světě, vždy se o ně postarají. Na oplátku však očekávají, že s nimi budete budovat vztah na celý život. S ničím jiným se nesmíří. Buďte si jisti, že i když to možná někdy vážně pokazíte, Lev to s vámi nikdy nevzdá.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články