Jak na romantickou procházku? V pohodlí nebo šik!

Jak na romantickou procházku? V pohodlí nebo šik!
Zdroj: Pixabay

První záchvěvy hezkého počasí nám dávají chuť a sílu vyrazit se svou drahou polovičkou na romantickou procházku. Ve vzduchu je cítit láska, zamilované páry se ruku v ruce prochází malebnými uličkami měst a v parcích se to jen hemží piknikovými koši. Ať už jste dostala pozvání na kafe nebo na bublinky s jahodami, jedno je jisté, nesmí vám chybět ten správný outfit, ve kterém se budete cítit skvěle a zároveň okouzlíte váš vysněný protějšek. Dáte přednost šatům nebo pohodlnému overalu?

Redaktor
Redaktor 31. 05. 2021 12:50

Pro nenapravitelné romantičky

Hervis Sports

Šaty, výrazné barvy a rafinované střihy přidají každé ženě na sebevědomí. Nemusíte sahat hned po ultra minisukni a výstřihu až k pupíku. Méně znamená někdy více. Vyberte si radši šaty s páskem, které podtrhnou ženskou siluetu nebo decentní vykrojení na zádech odhalující vaši šíji a záda. Stálicemi jarních i letních trendů jsou velmi oblíbené plisované sukně, které zkombinujete s oversized košilí i barevnými tričky s potisky, proužky a krátkými koženými bundičkami.

Pro ležérní pohodářky

Hervis Sports

Jedno kafe s sebou a procházka parkem, okolní přírodou nebo městskými uličkami? Žádný problém pro pohodlné kousky, které vás nebudou nikde škrtit ani zbytečně stahovat. Oblečte si volné šaty rovného střihu, overal z jemného materiálu nebo volné kalhoty s jednoduchým tričkem. Lodičky na deseti centimetrovém podpatku tentokrát nechte doma a místo nich popadněte z botníku sportovní tenisky s výraznou platformou nebo slip-on boty, díky kterým bez problému zvládnete i deseti kilometrovou vycházku.

Pro aktivní sportovkyně

Hervis Sports

Domluvili jste se na akčním odpoledni? V tom případě budete potřebovat nejen komfortní střihy, ale zejména kvalitní materiály, které budou v prvé řadě funkční ale i velmi pohodlné. V případě že máte v plánu výběh na vyhlídku do okolí, výjezd na bruslích po cyklostezce nebo dáváte přednost půvabům vysokých hor a celodenním túrám, podřiďte tomu i správný výběr oblečení. Ideálním outfitem pro vás bude trendy fitness set, sportovní teplákovka či větrovka do deště, která vás ochrání i v případě nečekaného deště.

Koupí trička můžete pomoci i vy!

Hervis Sports

Chcete vypadat neodolatelně a zároveň svým outfitem podpořit dobrou věc? Značka Sam 73 připravila exkluzivní kolekci charitativních triček, jejichž výtěžek z prodeje půjde na podporu Jaroslava Křepelky a jeho speciálních rehabilitačních cvičení. Před objektivem fotoaparátu se jako modelové postavili známí sportovci jako Vladimír Šmicer, Jan Koller nebo krásná herečka Bára Mottlová.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články