3 znamení zvěrokruhu, kterým advent přinese velkou lásku. Týká se to i vás?

3 znamení zvěrokruhu, kterým advent přinese velkou lásku. Týká se to i vás?
Zdroj: Freepik

Podívejte se, koho čeká během adventu velká láska a podaří se mu konečně vybrat k sobě tu správnou osobu! Nezapomínejte, že právě během předvánočního období jsou energie mnohem silnější, a vaše šance se tak násobí. Proč nevyužít příležitosti, kterou nám Vesmír servíruje na zlatém podnose?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 11. 2022 06:00

Advent je podle pradávných tradic jedním z nejkouzelnějších období v roce. Podívejte se, komu přinese do života lásku a také domov, po kterém ve skrytu duše tolik touží. Týká se to právě vás?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

I hvězdy vědí, že si nějakou tu lásku a hřejivý pocit zkrátka zasloužíte! Uvědomte si, že advent je jedno z nejmagičtějších období roku. Dny, kdy se síly probouzejí a naše přání se mohou znásobit. Využijte potenciál tohoto období pro sebe a zažehněte v sobě jiskru, kterou hledáte už hodně dlouho. Potkáte báječnou duši!

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Jste plní radosti, i proto přitahujete vše, co si do života přejete. Pokud se necháte pozvat na nějakou vánoční akci, potkáte osobu, která zaplní vaše srdce láskou a pocitem domova. Nenechte si utéct konec roku, který se vám nabízí, bude stát za to.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Přiznejte si, co vám nevyhovuje, a vykročte vstříc novým začátkům! Během adventu potkáte někoho, kdo vám ukáže, co vám celou dobu chybělo a jak snadno se dá zaplnit prázdné místo v duši, když při vás stojí ta správná osoba. Už na nic nečekejte a užívejte si každou maličkost.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články