Velký horoskop lásky na listopad 2022: Vodnáře čekají žhavá rande, Střelci by si měli dát pozor na pusu

Velký horoskop lásky na listopad 2022: Vodnáře čekají žhavá rande, Střelci by si měli dát pozor na pusu
Zdroj: Freepik

Podívejte se, co si pro vás hvězdy připravily na listopad 2022! Bude se vám dařit v lásce, najdete spřízněnou duši, nebo přečkáte měsíc bez větších změn? To vše a mnohem víc najdete v našem velkém horoskopu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 31. 10. 2022 06:00

Podívejte se, co si pro vás hvězdy připravily na listopad a jak se vám bude dařit v lásce. Rozproudíte zaběhnutý stereotyp nebo budete muset překonat neshody?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento měsíc vám hvězdy v lásce opravdu přejí! Konečně získáte pocit, že jde vše jako po másle a máte se na co těšit. S partnerem se vše jako zázrakem urovná. Ani nezadaní nepřijdou zkrátka. Čeká vás hned několik žhavých randíček!

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Dejte si tento měsíc pozor na proměnlivé nálady, které by vám mohly nepříjemně zasáhnout do partnerského vztahu. Budete pohlceni touhou objevovat a lákat vás budou i ti, kterým jste se dříve spíše vyhýbali. Bude to dobrodružství!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Potřebujete vedle sebe někoho, po jehož boku bude vaše duše plesat! Kdo se bude smát vašim starým vtipům, poslouchat nekonečné vyprávění o hledání smyslu života a zároveň vás nevytrhne z bezpečné zóny, kterou si pečlivě střežíte. Počkejte si na to, co vás naprosto pohltí.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Lásku můžete tento měsíc najít na místech, kam byste jindy nevkročili. Buďte proto těmi, kteří na každé pozvání řeknou ano a zkrátka si počkají, co z toho vzejde! Svůj nový protějšek byste moli potkat na pracovišti nebo v oblíbené kavárně. Zadaní se mohou těšit na romantický výlet.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Získáte novou energii a pustíte se do toho s pořádnou dávkou odvahy! Už vás nadále nebude těšit šlapat ve vyjetých kolejích. Toužíte po něčem novém, spalujícím. Jelikož váš společenský život čeká strmý vzestup, nebojte se, že by o příležitosti byla nouze.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Skoro se zdá, že jste s partnerem uvízli v hádkách a přesvědčeních, která vám už k ničemu dobrému neslouží. Je čas rozproudit život a začít si užívat to, co vám nabízí. Nebojte se změnit každodenní rutinu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Toužit budete po vášni, lásce i intimitě. Vaším hlavním tématem v listopadu tak bude najít někoho, kdo je na stejné vlně a dokáže vám dát přesně to, co potřebujete. Budete ale muset přehodnotit některé ze svých nároků, které už vám nejsou prospěšné.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Vyhněte se tento měsíc dlouhému analyzování domácích neshod a prostě žijte přítomným okamžikem. Pokud se budete stále ohlížet do minulosti, nenajdete tam nic nového ani po sté. Svým přístupem zraňujete akorát sami sebe.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Vaše vztahy budou otevřené jakékoli změně. Pokud uspořádáte tento měsíc menší sešlost pro přátele, mohl by dorazit i někdo, kdo bude vaším budoucím zdrojem dobré energie! Nebojte se poznávat nové lidi, pokud je to možné. Bude to ku prospěchu.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Konečně se začnete otevírat druhým a pustíte do svého života lidi, po kterých jste vždy toužili. Nestyďte se Vesmír požádat o to, čeho máte plné srdce. V lásce se vám bude dařit a potkáte hned několik nových lidí, kteří vám připomenou, za co jste na začátku roku bojovali.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Až příliš riskujete to, co jste pracně budovali. Nezapomeňte, že slova se nedají vzít zpátky a někdy řečené ve vzteku zůstává v druhém až příliš dlouho. Pokud nechcete o svůj protějšek přijít, měli byste pořádně zabojovat, než bude pozdě.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Tento měsíc by vám ve vyjasnění priorit mohl pomoci odborník. Zkuste si najít kouče, který vám připomene, jakých hodnot jste se v partnerském vztahu chtěli držet. Velmi brzy zjistíte, že práce není všechno a nedělá vás tak šťastnými, jak jste původně předpokládali. Nechte si čas i na rodinu.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články