Horoskop prázdninového milování: Jaké dovádění čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Horoskop prázdninového milování: Jaké dovádění čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Erotogenní zónou Beranů jsou, chytněte se stolu, vlasy. Beran miluje, když ho hladíte, a nebo si ho při sexu pěkně pevně přidržíte právě za vlasy.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Erotogenní zónou Býků jsou boky. Býci milují pevné a silné sevření. A také to, když právě držením za boky udáváte tempo při kopulaci.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Erotogenní zónou Blíženců jsou paže a ramena. Líbání na ramenou a klíčních kostech dokáže Blížence dostat do extáze.RAK (22. 6. - 22. 7.): Erotogenní zónou Raků jsou prsa. Platí to pro ženy, ale i pro muže. Hlazení, laskání, sání bradavek, to všechno dokáže Raka vystřelit až do nebes.+ 8 fotek+ 9 fotek

Prázdniny 2023 jsou za rohem a s nimi i spousta zážitků včetně těch milostných. Horoskop o lechtivých libůstkách vám prozradí, jak to mají jednotlivých znamení zvěrokruhu s postelovými hrátkami, kde mají erotogenní zóny a co pikantního vás v létě čeká!

Jana Matušková
Jana Matušková 30. 06. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Živočišný sex plný vášně a energie - to je doména zrozence ve znamení Berana! Nejenže je to skvělý, ohleduplný a zodpovědný parťák do postele, ale navíc bývá i skvělým společníkem, se kterým se nikdo nenudí. Beran intimnosti vyhledává a netradičním místům k provozování sexu se nebrání. Ať už je to knihovna, metro nebo třeba mýtina v lese, nic mu není cizí.

Pikantérie o prázdninách 2023: Beran bude nezničitelný při každé milostné radovánce, nejvíce si užije při netradičním orálním sexu.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Rychlí a přímí, tak to jsou při milování Býci. Neradi se schovávají za plané sliby a velkolepá gesta. Jdou prostě přímo na věc. V posteli jsou jako gymnasti, kteří přesně vědí, co a jak udělat, aby se to protějšku líbilo. S láskou a něhou za nimi však nechoďte, ztráceli byste čas. Buď berte Býka jako schopného milence, nebo nechte být. Takový sportovní výkon, který vás s ním čeká, jen tak nezažijete.

Pikantérie o prázdninách 2023: Býka čeká v létě milování v lese. Prostě to na něj přijde, zaleze si někam do houští a tam si užije jako málokdy předtím!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženec přesně vytuší, co jeho protějšek chce a po čem touží. A to ať už z hlediska intimního soužití, nebo životních cílů. Lidé v tomto znamení jsou velmi empatičtí, přející a dobrosrdeční. Rozhodně svého partnera nepodvádějí a nevěru považují za hřích.

Pikantérie o prázdninách 2023: Blížence čeká báječný sex ve vodě. Proto by si měl zpříjemnit nějaký večer ve vaně nebo vířivce.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci neradi mrhají drahocenným časem, a tak jdou na všechno zpříma. Tak je tomu i s láskou. Rak se s navazováním vztahů nijak nepárá a jeho první rande často končí v posteli. Sex je jeho život, tak si ho užívá plnými doušky. Miloval by se vždy a všude, tudíž pro něj nalézt vhodné netradiční místo nebude problém. Půjde do všeho, ale nečekejte nějaké předehry a dlouhé romantické povídání při svíčkách.

Pikantérie o prázdninách 2023: Raky čeká netradiční divočina v autě. Odstaví vůz někde na polní cestě a bezvadně si užije při orálním sexu, který mu jeho protějšek poskytne.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Hrdý a majestátný Lev chce mít pod kontrolou vše, a to i co se týče milování. Potřebuje mít všechno dokonalé, estetické a podle pravidel. Pravidlům podmiňuje i svůj sexuální život, proto je klidně možné, že se setkáte s partnerem ve znamení Lva, který se bude chtít milovat jen v úterý a pátek. Pokud mezi toto znamení patříte právě vy, zkuste se odvázat a popustit uzdu fantazii.

Pikantérie o prázdninách 2023: Zrozenci ve Lvu si užijí při natáčení domácích nemravných videí. Jen pozor, ať je s někým, komu můžete věřit.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Krásné, éterické a inteligentní bytosti, to jsou Panny. Milují umění, proto by si milování představovaly právě na nějaké výstavě či v divadelní lóži. Panny také zbožňují poezii, pokud jí tedy napíšete nějakou tu básničku, zapálíte doma svíčky nebo napustíte vanu plnou bublinek, budete mít vyhráno.

Pikantérie o prázdninách 2023: Panny se mohou těšit na erotickou hru, kterou jim naservíruje jejich protějšek. Buď bude koupená z obchodu, nebo dokonce vyrobená na míru.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou lidé praktičtí, systematičtí a pragmatičtí. Žádnou romantiku u nich spíše nečekejte. Nejenže jim už z povahy znamení trvá delší dobu, než si vytvoří opravdový vztah, ale i poté nad ním váhají, zda je opravdu tak perfektní, jak se jeví. Přemýšlením si často zbytečně komplikují život. Rozchody je vždy velmi zraní a z milování na extrémních místech by se nebránily nějakému adrenalinu.

Pikantérie o prázdninách 2023: Zrozenci ve Vahách se mohou připravit na báječný ranní sex. Sotva otevřou oči, už s nimi jejich protějšek začne vyvádět psí kusy.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Jste v posteli vůdce, sólista a rychlík? Pak patříte mezi typické Štíry. Ti nejenže příliš neholdují dlouhému romantickému sexu, ale ani po vztazích nijak neprahnou. Vystačí si sami. Když už se ale zamilují, je to na celý život. Štíři experimenty v posteli spíše nesnášejí, proto na ně nezkoušejte jiné místo než pohodlnou voňavou postýlku.

Pikantérie o prázdninách 2023: Štírům rozechvějí slabiny dvojsmyslné poznámky, které na ně partner bude mít. Už ani nečekali, že by se jejich protějšek takhle odvázal.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou pěkní tulilové. Milují usínání s drahou polovičkou a při milování jsou schopni pro partnera snést modré z nebe. Pokud tedy hledáte někoho, kdo upřednostní vaše potěšení před tím svým, pak je Střelec jasnou volbou. Když má toto znamení volit netradiční místo pro sex, směřuje nahoru, a to konkrétně do letícího letadla.

Pikantérie o prázdninách 2023: Je docela možné, že Střelci letos prosexují celou dovolenou. Jakoby na ně přišla druhá místa, chuť na TO budou mít prakticky neustále.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Když je někdo tvrdohlavý a dělá si, co chce, tak je to nejspíše Kozoroh. Ten je totiž umíněný, i co se lásky a sexu týče. Když mu někdo nesedne na první pohled, nemá cenu se dál snažit. Partnery na vztah hledá Kozoroh mezi Štíry a ty na netradiční milování mezi lidmi ve Vahách.

Pikantérie o prázdninách 2023: Oblíbeným místem milování je pro Kozorohy kino nebo divadlo, kde prožívá vzrušení z myšlenky, zda ho někdo nepozoruje. Letos si užije právě v kině, třebas v tom letním.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou velmi vybíraví, proto není jejich sexuální život příliš pestrý. Zároveň jde o nejsmyslnější znamení celého zvěrokruhu, proto se nejraději milují romanticky. U nich tedy nepochodíte s žádnou divočinou, ale taková rozkvetlá louka by měla být pravé.

Pikantérie o prázdninách 2023: Hodně vzrušující pro vás bude, když si s protějškem budete vyměňovat peprné fotky po mobilu. Odvážete se a vášeň večer parádně zúročíte.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Zrozenci v Rybách se rádi milují kdekoliv, upřednostňují však klidnější přírodní místa bez lidí. Na sex chtějí klid, koneckonců se na něj pečlivě připravovali a vysnili si všechno, co se s jejich tělem večer bude dít. Někdy by nebylo na škodu být trochu více spontánní.

Pikantérie o prázdninách 2023: Pokud se Ryby odhodlají experimentovat, může je čekat parádní zážitek s pouty na rukou. Trocha bezmoci okořeněná vášní jejich partnera bude vážně sladká.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články