Horoskop, při kterém se budete červenat: Váhy se milují něžně, Lvi jako zvířata

Horoskop, při kterém se budete červenat: Váhy se milují něžně, Lvi jako zvířata
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. – 20. 4.): Beranům to v posteli klape s Rybami.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býkům to v posteli klape se Štíry.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blížencům to v posteli klape s Váhami.RAK (22. 6. - 22. 7.): Rakům to v posteli klape s Pannami.+ 8 fotek+ 9 fotek

Tento horoskop přináší nejintimnější tajemství jednotlivých znamení zvěrokruhu. Kdo je vášnivý, kdo má raději pomalejší tempo? A klapalo by vám to v posteli s Rybou, nebo spíše se Střelcem?

Jana Jánská
Jana Jánská 08. 05. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou v posteli vášniví, divocí a akční. Sex s nimi není nikdy nuda a vždy vymyslí novou zábavu a techniku, která nadchne i vás. Zábavný fakt: Nikdy s nimi nespěte za úplňku, takovou divočinu byste totiž nemuseli ustát.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci mají sex rádi a provozují ho intenzivně. Také často střídají partnery a jejich postelí prošla pěkná řádka milenců. Sex je pro ně zábava a vzrušení, nic jiného za ním zpravidla nehledají.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Mnozí Blíženci jsou takoví sexuální loudilové. Neustále někde vystrkují růžky, flirtují a stylizují se do rolí svůdníků. Je to ale zbytečné. Skvěle na ně totiž platí rčení "pes, který štěká, nekouše".

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci upřednostňují romantiku a klasiku. Postel, hodně polštářů, ještě více svíček, romantická hudba, poloha misionáře a pomalejší tempo. To je pro Raky ten správný relax.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou velcí svůdníci, nikdo před nimi není v bezpečí. Když vyrazí s partou na lov, vždy vyčnívá a vy víte, že on je ten pravý král zvířat. Na Lva nikdy nechoďte se závazky a užijte si raději zvířecí sex na jednu noc.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Lidé narození ve znamení Panny nejsou žádnými velkými milovníky sexu. Když už musí pohlavní styk podstoupit, musí na to mít opravdu náladu a ideálně ještě nějakou tu skleničku v sobě.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se milují něžně, zamilovaně a vždy s tím, koho považují za životní lásku. Za celý život mají v sexu spíše méně zkušeností, proto jsou oblíbeným cílem takzvaných učitelů lásky.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou v posteli často vystresovaní, což má velký vliv na jejich výkon, který není vždy stoprocentní. Mnozí muži trpí poruchami erekce a aby dosáhli cíle, potřebují nekonečně dlouhou předehru.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelci obdivují sexy vysportované postavy a v posteli více než na vaše uspokojení dbají na to, jak při něm vypadají. Myslí si, že vždy podali nejlepší výkon. Ne vždy tomu tak ale je!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi se často strašně stydí. Za postavu, vzdechy, polibky i pohyby. Proto musí mít při sexu zhasnuto. Málokdy je uvidíte v sexy spodním prádle a poloha na misionáře bývá jejich maximum.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři to mají nejraději "na koníčka". Rádi jsou pány situace a chtějí mít věci pod kontrolou, proto preferují právě tuto polohu. Vždy chtějí mít v sexu navrch nad partnerem, tak se na to připravte.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou takovými sexuálními amatéry. Nikdy se "to" pořádně nenaučí. Sice už o technice milování přečetly stohy knih, praxe však stále pokulhává. Musí začít víc trénovat!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články