Honza (45): Manželka si našla o 25 let staršího milence. Prý má na ni víc času než já

Honza (45): Manželka si našla o 25 let staršího milence. Prý má na ni víc času než já
Zdroj: Freepik

Když Honzovi manželka oznámila, že má milence, nechtěl tomu věřit. Gábina si našla o 25 let staršího muže, který na ni má čas. A to je kámen úrazu. Honza roky na rodinu kašlal a teď na to doplatil.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 03. 2023 18:00

Když jsem se dověděl, že má manželka Gábina (41) milence, myslel jsem si, že mě šálí sluch. Zabouchla se do pětašedesátiletého páprdy. Zajímalo mě, co na něm může vidět. Dostalo se mi odpovědi, že na rozdíl ode mě má na ni čas.

Manželka si našla o hodně staršího milence

Jsem hodně pracovně vytížený a je pravdou, že rodině se nestíhám věnovat. Na druhé straně vydělávám dost peněz a manželka si může koupit, co se jí zamane. Jak se ale ukázalo, nestojí o to. Našla si totiž milence. A to ne ledajakého. Pětašedesátiletého Miloše, ze kterého totálně zblbla.

Vím to teprve tři měsíce, ale pořád to nemohu rozdýchat. Tím, že jsem furt v práci, nemám přehled, co manželka ve volném čase dělá. Já žil v tom, že je buď v práci, nebo doma se synem Kryštofem (15). Pravda je ale někde jinde. Ona se mi peleší se seniorem.

Jediné, co jí přidává plusové body, je fakt, že se mi přiznala sama a nedělala ze mě vola. Byť se tak teď stejně cítím. V lednu mi řekla, že už nám to doma delší dobu neklape a ona se rozhodla se zaměstnat. ,,Někoho mám a chci být s ním,“ pronesla jen tak. V první chvíli jsem nevěděl, jestli mám řvát, nebo brečet.

Manželka mě opustila kvůli milenci

Nakonec jsem se smál. Gábina si totiž našla muže, který je o 25 let starší než ona. Takže vlastně důchodce. Paradoxně je to právě to, co je spojilo. ,,Miloš má na mě totiž na rozdíl od tebe čas,“ ječela na mě. ,,Poslouchá mě, chodí se mnou ven, bere mě za kulturou,“ řekla hrdě. Já tomu jen těžko věřil a doufal, že si dělá srandu.

Když si ale sbalila věci a řekla, že bude jezdit jen za synem, pochopil jsem, že to myslí vážně. ,,Rozvádět se nemusíme, jen už s tebou nechci žít,“ řekla a práskla dveřmi. Moc šancí jsem jim nedával, ale jak se zdá, spletl jsem se. Díky sociálním sítím vidím, jak se žena má. Podle všeho víc než dobře.

S Milošem obráží divadla a různé výstavy. Ač nerad, musím říct, že pán vypadá docela zachovale. Nejprve jsem si řekl, že to tak nechám a dál si budu žít svůj život. Jenže mně se po manželce začalo stýskat. Chybí mi, i když jsem se jí vlastně vůbec nevěnoval. Až teď si uvědomuji, co dělala a já na ni kašlal.

Budu o ni bojovat

Náš syn to celé bere sportovně a skoro bych řekl, že mámě její novou lásku přeje. Já totiž nejsem ani dobrý otec. S Kryštofem máme dost chladný vztah, nic o něm nevím. Takže jsem se rozhodl, že se pokusím rodinu zachránit a znovu spojit. Lehké to ale není. Gábina mi nevěří, když říkám, že se změním a budu víc doma.

Synátorovi je to úplně jedno. Je v pubertě a má na starosti jiné věci než rozpadající se manželství svých rodičů. Moc si přeji, aby mi dala žena ještě šanci. Vím, že jí toho hodně dlužím. Uvědomuji si, jak bláhový jsem byl, když jsem si myslel, že peníze ke spokojenému manželství stačí. Udělám všechno proto, aby se Gábina vrátila domů a byla zase šťastná.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články