Melanie (29): Našla jsem muže svých snů. Jediný problém je v tom, že má přítelkyni

Melanie (29): Našla jsem muže svých snů. Jediný problém je v tom, že má přítelkyni
Zdroj: Unsplash

Melanie je celý život hrozně nesmělá. Když potkala muže svých snů, překonala se a pozvala ho na rande. Jenže místo toho, aby se radovala z nové lásky, musí řešit velký morální problém. Buď do vztahu půjde a zažije aspoň trochu štěstí, nebo ne a nebude se muset za sebe stydět.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 13. 03. 2023 07:00

Vždy jsem měla velký problém s muži. Jsem hodně stydlivá, s nikým se nedokážu bavit jen tak sama od sebe. Raději trávím čas doma než ve společnosti lidí. I proto jsem zatím měla jen jednoho přítele.

Poznali jsme se díky kamarádovi

Teď, když jsem se zamilovala podruhé, tak bych se měla radovat. Místo toho mi moje nová láska přidělává jen samé vrásky. Davida (45) jsem poznala díky společným známým. Je to kolega mého velmi dobrého kamaráda a oba jsme byli pozváni na jeho oslavu narozenin.

Bude to týden, co jsme se poznali. Já ho hned od začátku považovala za velmi atraktivního. Na svůj věk vypadá mladě. Je vysportovaný a svalnatý. Vyzařuje z něj energie, optimismus a laskavost. Zdálo se mi, že je ten typ člověka, který se prostě neumí naštvat a být na někoho zlý. Po pár drincích se se mnou dal do řeči. A tím to všechno začalo.

Hned jsme si padli do noty

Cítila jsem se s ním velmi době. Připadala jsem si, že si musí myslet, že jsem moc nudná. Vyprávěl mi, jak procestoval Afriku, jak byl v Číně, i to, jak velmi rád skáče s padákem. Já přitom nevytáhla paty z Evropy a z výšek mám hrůzu. Ani jednou nedal najevo nelibost, velmi rád poslouchal, když jsem mu vyprávěla o svých oblíbených knížkách a umělcích.

Večer s ním utekl jako voda a mně bylo jasné, že ho chci vidět znovu. Překonala jsem se a rovnou se ho zeptala, jestli by někdy nezašel na kávu. Byl to pro mě velký krok, nikdy jsem nic takového neudělala. O to větší radost jsem měla, když mi řekl, že se se mnou setká rád.

Můj nový objev je zadaný

Den na to se mi ozval kamarád, že mě viděl, jak se bavím s Davidem. „Jsem rád, že si rozumíte. David je strašně super, hodili byste se k sobě. Škoda jen, že má přítelkyni,“ napsal mi. Mělo mě to napadnout, že tak skvělý člověk bude zadaný. Byla jsem na dně. Nechápu, že se mnou chce jít na kávu, i když někoho má.

Buď mu není jasné, že jsem to myslela jako rande, nebo by mu nevadilo podvádět přítelkyni. Nedokázala bych s ním něco mít a vědět, že je zadaný. Asi budu muset svoji zamilovanost překonat. Nechci mu pokazit vztah.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články