Jirka (24): Pozval jsem na rande svou oblíbenou baristku, během vteřiny mě odpálkovala

Jirka (24): Pozval jsem na rande svou oblíbenou baristku, během vteřiny mě odpálkovala
Zdroj: Freepik

Jirka má pocit, že každý vztah si musel zasloužit. Snažil se vodit dívky do romantických restaurací, kupoval jim dárečky a pořád se jim věnoval. Když se naposledy pokusil ze seznámení s okouzlující dívkou vydolovat vztah, tvrdě narazil.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 27. 09. 2022 10:00

Nejsem žádný Don Juan, abych na ženu jen pohlédl a ona se do mě hned bláznivě zamilovala. Každý svůj vztah, kterých v mém dosavadním životě nebylo mnoho, jsem si musel tvrdě oddřít. Romantické restaurace, zamilovaná gesta i drobné dárečky byly nezbytné, abych dostal dívku svých snů.

Zakoukal jsem se do baristky

Teď už jsem delší dobu single. Bývalá přítelkyně se se mnou rozešla před dvěma roky a od té doby hledám spřízněnou duši. A ať se snažím, jak nejvíc umím, vždycky dostanu košem. Poslední pokus není výjimkou. Skličující na tom je, že jsem si tentokrát opravdu myslel, že mám velkou šanci.

Už nějaký ten měsíc chodím každé ráno do práce kolem jedné kavárny. Když jsem tam zašel poprvé, tak mě Aneta (20) neobsluhovala. Ale hned jsem si ji všimnul. Byla vysoká, černovlasá a moc krásná. Od té doby jsem do kavárny zašel každé ráno. A více než jednou se mi poštěstilo navázat kontakt.

Přišlo mi, že se mnou flirtuje

Po nějaké době na mě začala už od příchodu mávat a usmívat se. Pokaždé to udělala tak, aby mi kávu mohla připravovat ona. Po pár týdnech jsme si začali i povídat. Nejdřív úplně nezávazně o počasí, pak o práci a zálibách. Vždy to bylo jen pár krátkých vět, než mi připravila kávu.

Přišlo mi, že mezi námi začíná vznikat něco víc než jen přátelství. Aneta se mi líbila hned od začátku. A podle toho, jak se ke mně chovala a jak se na mě usmívala, jsem si myslel, že se jí líbím taky.

Pozvání na rande nedopadlo dobře

Proto jsem sebral všechnu odvahu a pozval ji na schůzku. „Nechtěla bys se mnou někdy zajít na čaj nebo do restaurace?“ zeptal jsem se jí. Odpověď mě opravdu zaskočila. „Promiň, ale ne. Nejsi vůbec můj typ,“ řekla mi bez okolků. Docela mě to vzalo. Celou tu dobu mi přišlo, že se mnou flirtuje. Ty úsměvy, nezávazné povídání…

Jestli se takto chovala jenom proto, abych jí dal větší dýško, tak to mi přijde jako až moc velká snaha. Nerozumím tomu, proč mi dala košem. Vím jen, že do té kavárny už nikdy nepůjdu.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články