5 šílených rande: Vyhrožování smrtí, svlékací poker i neobvyklé setkání v koupelně

5 podivných rande: Muž svlečený od pasu dolů, šílenec z parku i zásah policie
Zdroj: Unsplash

Rande může být tou nejromantičtější i nejzábavnější věcí. Někdo ale má bohužel smůlu a nemůže ho popsat jinými slovy než bizarní, podivné a trapné. Pojďme se podívat na nejzajímavější randící příběhy z Twitteru.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 27. 06. 2022 14:00

Nápad na “kolekci” seznamovacích příběhů dostala na Twitteru dívka s přezdívkou Postgrad_barty. Nutno uznat, že tím nadchla spoustu lidí. Zanedlouho se jí začal profil hemžit nejrůznějšími historkami. Ale nebojte, nebudeme jenom pesimisté, nechceme vás od randění odradit. Na konci článku bude happy end.

Zkažený film a policista záchranář

Jako první přidala svou zkušenost sama Postgrad_barty. S partnerem si koupili v předstihu lístky do kina, bohužel se jim nepodařilo sehnat místa vedle sebe. A tak po celý film seděli na opačných stranách sálu. Po závěrečných titulcích si jen řekli, že to bylo celkem fajn a rozloučili se. Tady jiskra určitě nepřeskočila.

Jess A si zase vyrazila s mužem, který měl velmi radikální politické názory. Ihned se jí zhnusil. Byla ale natolik ohleduplná, že se nezvedla od stolu v restauraci. Místo toho napsala sms svému kamarádu policistovi, jenž ji přišel do restaurace “zatknout”. Pocit vysvobození musel být nezapomenutelný.

Jak jsem krásný?

Dívka s přezdívkou earthdomdirtbag to neměla na rande vůbec lehké. Ono to vlastně rande ani tak docela nebylo. Jednoduše se v parku potkala s jedním chlápkem, který zrovna také venčil svého psa. A tak se rozhodli, že se projdou spolu. Když se vrátila domů, začal jí posílat fotky svého obličeje s prosbou, zda by na stupnici od 1 do 10 neohodnotila, jak je krásný.

Samozřejmě ho ignorovala. Zanedlouho jí ale začaly chodit zprávy, že je frigidní děvka a že ji zabije. A přinutí její dceru dívat se na to. Nezalekla se a poslala toho dotěru k šípku. Ihned změnil přístup a napsal jí, zda by mu vrátila pět dolarů, za které jí koupil v parku koláček. A nakonec nesměle dodal, zda se s ním nechce podívat na film. Taková nabídka se určitě neodmítá...

Ne vždy končí rande špatně...

Žena s přezdívkou Sumii se rozhodla pozvat na party nového kolegu z práce. Když se začal hrát svlékací poker, sundal si nejprve kalhoty a poté spodní prádlo. Ukázal všem víc, než chtěli vidět. Na dotaz, proč si nesvlékl košili, odpověděl, že to dělají jenom “sračky”. Sice to působilo opravdu divně, nicméně spolu začali chodit a před dvěma roky se vzali.

I Ellie si pozvala někoho na večírek. Jenomže byla tak nervózní, že do sebe ládovala jednoho panáka za druhým. Nakonec skončila v koupelně s hlavou v umyvadle. Měla pocit, že si vyzvrací mozek z hlavy. Tentýž pocit měl i pozvaný muž, neboť prováděl stejnou činnost hned vedle ní. Nyní prý mají spolu dvě děti.

Zdroj informací: 

Boredpanda.com: 30 Hilariously Weird Dating Stories That People Have Shared On Twitter

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články