Libuše (43): Manžel má asi krizi středního věku. Flirtuje s každou sukní, která projde kolem

Libuše (43): Manžel má asi krizi středního věku. Flirtuje s každou sukní, která projde kolem
Zdroj: Freepik

Libušin manžel Mirek zjevně prožívá krizi středního věku. Flirtuje s každou sukní. Někdy s dvacetiletou holkou na dovolené, jindy s pokladní v krámě. Na Libuši nebere ohledy. Ta se cítí mimořádně trapně. Mirek už jednou málem dostal do nosu, ale ani to ho neodradilo od flirtování.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 24. 07. 2022 10:00

Mám pocit, že si můj manžel Mirek (45) snaží něco dokázat. Z ničeho nic začal flirtovat s jinými ženami. Dokonce i přede mnou. A je jedno, jestli je to dvacetiletá holka, nebo žena jeho věku.

Manžel flirtuje s cizími ženami

Jsem s Mirkem dost dlouho na to, abych věděla, že se najednou chová jinak. Poprvé jsem něco takového zaregistrovala loni na dovolené. Jeli jsme se známými na pár dní do kempu. Zrovna vedle nás bydlely dvě holky ve věku 25 let. Mirek házel po jedné z nich očko.

Když jim nešly otevřít dveře karavanu, Mirek jim přispěchal na pomoc. Dívka se mu odvděčila panákem tvrdého alkoholu. Kdykoliv pak vyšla ven, Mirek se mohl přetrhnout, aby s ní mohl flirtovat. Bylo mi to trapné, ale něco jsem mu řekla až po cestě domů. „Je ti jasné, že by si o tebe ta holka neopřela ani kolo?" rýpla jsem si.

„To si myslíš ty," odvětil. A kdykoliv jsme pak někam šli, Mirek s někým flirtoval. Ať už se servírkou v restauraci, nebo s pokladní na benzínové pumpě. „Jak to, že je taková krásná žena sama?" zeptal se jednou ve frontě na kasu. Cizí žena tím byla tak potěšena, že na něj mrkla, aniž by si všimla, že stojím hned vedle.

Cítím se vedle manžela trapně

Je mi z jeho chování stydno. A současně mám i vztek. Chová se totiž tak, jako kdybych k němu nepatřila. Třeba letos. Byli jsme i s dětmi na koupališti. Zdálo se, že to bude hezké odpoledne. Jenže když k nám mladé holky hrající volejbal hodily míč, bylo po všem. Mirek jim ho ochotně hodil zpět.

Prsatá blondýna mu nabídla, aby si s nimi šel zahrát. Mirek na nic nečekal, hbitě se zvedl z deky. „Hned jsem tady," prsknul po mě. Přišel za další dvě hodiny. „Nepřijdeš si trapně?" uhodila jsem na něj. „Mohl bys být jejich táta," pronesla jsem. „Ty snad žárlíš, nebo co," smál se mi do obličeje. „Žárlím? To těžko. Jen jsem myslela, že jsme tady jako rodina," dodala jsem a vzala děti do vody.

A já vůbec nevím, co si mám myslet. Mirek se chová jako malé dítě. Jakmile vycítí příležitost zaflirtovat si, hned jde do toho. Nemá pocit, že dělá něco špatně. Začal se naparovat, že je ještě žádaný, tak ať si dávám pozor.

Zjevně má krizi středního věku

Nedávno ale zašel příliš daleko. Šli jsme spolu na večeři a on se tam culil na jednu slečnu. Než stihl cokoliv udělat, vzal ho její přítel za flígr a vyhodil ven. Mirkovi do smíchu sice nebylo, ale já se smála tak, až jsem se za břicho popadala. „Tak snad už toho necháš,“ ťala jsem do živého. Pár týdnů se zdálo, že pochopil, že flirtování už pro něj není.

Sotva se ale oklepal, směle v tom pokračuje. Dál na ulicích mrká po ženách, nebo rovnou flirtuje. Já už dělám, že to nevidím, ale štve mě to. Jsem jeho manželka a měl by se podle toho chovat. Zajímalo by mě, jak by bylo jemu, kdybych dělala to samé. Podle všeho je to jistý projev krize středního věku. Musím počkat, než to odezní, nebo než dostane pořádně na budku. Pak mu snad spadne hřebínek.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články