Ester (50): Flirtuji se synem své kolegyně. Měla bych se stydět, ale mám zcela jiné pocity

Ester (50): Flirtuji se synem své kolegyně. Měla bych se stydět, ale mám zcela jiné pocity
Zdroj: Freepik

Ester si začala menší hru se synem své kolegyně. Karlovi je o třicet let méně a to je právě to, co jí dělá dobře. Ze začátku šlo jen o flirt. Teď ve hře postoupili. Zašli spolu tajně na oběd, kde došlo na líbání. Ester se těší na to, co všechno tento tajný románek přinese.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 19. 06. 2022 14:30

Svádí mě syn mé blízké kamarádky a kolegyně Ludmily (55). I když bych měla mít rozum a dát mu najevo, že u mě nemá šanci, já tu hru hraji také. Vzrušuje mě pocit, že se líbím dvacetiletému klukovi. Když mě nedávno pozval na oběd, souhlasila jsem. Hranice slušnosti jsem tím posunula zase o kus dál.

Zaujal mě syn mé kolegyně

I když s Ludmilou pracuji víc jak osm let, jejího syna Karla (20) jsem viděla teprve nedávno. Skoro mi vyrazilo dech, jak pěkný je to kluk. Je vysoký, udělaný a s velkýma hnědýma očima. To, že navštěvuje posilovnu, bylo vidět i přes tričko. V jeden okamžik jsem si představovala, jak by asi vypadal bez něj.

Té erotické myšlence jsem se musela pousmát. „Čemu se culíš?" drkla do mě kolegyně. „Tohle je Karel, můj synáček," představila nás. „Dobrý den," pronesl rázně a podal mi ruku. „Mě můžeš tykat," mrkla jsem na něj. Něco s Ludmilou řešili, tak jsem se zadívala do monitoru. Nicméně jedním okem jsem pořád pokukovala po jeho vypracovaném zadečku.

„Mě ten kluk jednou přivede do hrobu," pronesla Ludmila, když Karel odešel. „Copak se děje?" projevila jsem zájem. „Ta jeho koza se s ním už zase rozešla," hudrovala. Mě hned napadlo, že bych se ho mile ráda ujala. Co na tom, že mám doma muže a dvě dcery... Musela jsem se svým myšlenkám smát. Nenapadlo mě ale, kam až to celé ve skutečnosti zajde.

Pozval mě na oběd, kde jsme se vášnivě líbali

Karel začal z ničeho nic za matkou chodit pravidelně. Vždycky jsem na něm mohla oči nechat. A pak jednou přišel v den, kdy měla Ludmila dovolenou. „Máma tu není," houkla jsem na něj hned ve dveřích. On za sebou tajemně přivřel dveře. „Já ale jdu za tebou. Napadlo mě, jestli neskočíme spolu na oběd,“ nadhodil a mě se zapálila lýtka.

Nasedla jsem do jeho sporťáku a řítili jsme se městem jak dva šílenci. Zapadli jsme do jedné restaurace. Adrenalin mi proudil v žilách a cítila jsem, jak jsem vzrušená. Řešili jsme všechno možné, ale byla to jen hra. To sexuální napětí se mezi námi dalo krájet. Jsem celkem sebevědomá žena. I přes fakt, že je mi padesát, do starého železa nepatřím.

Lidé mi povětšinou odhaduji maximálně 45 let. Roky se udržuji ve formě. A teď to konečně přineslo ovoce v podobě mladého obdivovatele. Než jsme nasedli zpět do auta, Karel se s ničím nepáral. Opřel mě o auto a začal mě vášnivě líbat. Nebránila jsem se tomu, i když bych asi měla. Bylo to po letech něco tak vzrušujícího, že nešlo odolat.

Sexuální energie by se mezi námi dala krájet

Do kanceláře jsem se vrátila rozjařená a natěšená, co všechno mě v tomto ,,vztahu“ čeká. O pár dní později za námi Karel zase přišel. Sotva šla Ludmila na záchod, využil chvíle a znovu mě začal líbat a sahat pod sukni. Sténala jsem rozkoší, ale bohužel jen kratičký okamžik. Ludmila byla coby dup zpět. Díky Karlovi jsem se vlastně začala do práce těšit.

Čekám, kdy rozrazí dveře, a já ho zase uvidím. Nikdo nic netuší a mě ta hra děsně baví. Ani nepotřebuji, aby z toho byla láska. Mě baví ta sexuální energie, která mezi námi lítá. Troufám si říct, že neděláme nic špatného. A pokud vás napadá můj manžel, tak zde by se hodilo říct, že co oči nevidí, to srdce nebolí…

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články