Milena (35): Mladší muž mi zamotal hlavu. Chystám se udělat asi tu největší životní chybu

Milena (35): Mladší muž mi zamotal hlavu. Chystám se udělat asi tu největší životní chybu
Zdroj: Unsplash

Milena si dlouho myslela, že její vztah má pevné základy. Roky se cítila po Václavově boku šťastná. Stačilo ale jedno setkání s mladým Tomášem a hned je všechno jinak. Milena chce svoje štěstí opustit a vydat se za ním.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 05. 2022 13:00

Mám spokojený a šťastný život. S partnerem vychováváme dvě krásné a zdravé děti. Máme menší domek na okraji města. Jsme zdraví, máme se rádi a nic nám nechybí. A to všechno se teď chystám opustit. Mladý muž jménem Tomáš (23) mi natolik zamotal hlavu, že nejsem schopná racionálně uvažovat.

O vztahu s partnerem jsem nikdy nepochybovala

Nikdy jsem o svém vztahu s Václavem (36) nepochybovala. Známe se déle jak třináct let. Z toho deset let tvoříme pár. Máme dvě děti - Jakub (7) a Tobík (5). Jsou pro nás všechno. Dáváme jim tolik lásky, kolik v sobě máme. Položila bych za své děti život. Myslela jsem si, že nemohu být šťastnější.

S Václavem máme čistý vztah. Neděláme si žádné naschvály, ve všech neshodách hledáme kompromisy. Václava jako muže uznávám. Vím, co všechno pro nás dělá. Kolik volnosti mi dává třeba na mé koníčky. A i přesto všechno se teď chystám udělat něco šíleného. Přes svoji kamarádku Karolínu a jejího manžela jsem poznala mladého Tomáše.

Potřebovali jsme na zahradě dodělat část parkovacího stání, a právě Tomáš měl být tím, kdo nám vypomůže. Vlastní menší firmu, která provádí výkopové práce. Když k nám přijel, znejistěla jsem, že tak mladý kluk umí ovládat bagr. Ale byl tady a představil se mi... A mě se hned podlomila kolena. Z dálky totiž nebylo poznat, jak krásný chlapec to je.

Bláznivě jsem se zamilovala do mladého kluka

Celou dobu mi vykal a mě to děsně vzrušovalo. Využila jsem každé chvíle, kdy jsem mohla být na zahradě, a pozorovala, jak Tomáš pracuje. V jednu chvíli se se mnou dal do řeči a já cítila v břiše něco, co už jsem léta nezažila. Šimrání motýlků v podbřišku. Cítila jsem, jak místy koktám a jsem z jeho přítomnost nervózní.

Ten den pracoval dlouho do večera, tak jsme mu s Václavem nabídli, aby u nás přenocoval. Strávili jsme s ním příjemný večer. Nemohla jsem od něj odtrhnout oči. Jeho snědá pleť a černé oči mě dostávaly do varu. Celou noc se mi zdálo, jak se mu oddávám. Ráno jsem se za své sny skoro styděla.

Před Václavem jsem si připadala jako nevěrnice. Tomáš u nás strávil celý víkend. Když v neděli večer odjížděl, podivně se na mě podíval. Druhý den mi volala Karolína, aby mi sdělila, že si Tomáš řekl o moje číslo. K večeru mi od něj přišla zpráva. Psali jsme si celý týden. Když mě pozval na skleničku, neváhala jsem ani minutu.

Jsem schopná opustit i rodinu

Šli jsme rovnou k němu domů. Ještě nikdy jsem se muži takto nevrhla do náruče. Milovali jsme se jako šílení. S ničím se nepáral. Dokonce mi vyznal lásku. „Hned, jak jsem tě viděl, věděl jsem, že tě musím mít," šeptal mi roztouženě do ucha. Pod jeho slovy jsem roztáhla jako led. Využila jsem každé volné chvíle, abych byla s ním.

Moje srdce řve na poplach, že je zamilované! Nepřeji si nic jiného, než být s Tomášem! Vím, že je o dvanáct let mladší. A že to možná bude chyba. Ale nemohu si pomoci. Pořád mě to k němu táhne. A já se tomu nechci bránit. Při pohledu na Václava je mi sice hrozně, ale říkám si, že to třeba pochopí. Jsem do Tomáše zamilovaná. Snad je mé rozhodnutí správné.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články