Sandra (20): Začali se mi líbit starší muži. Po poslední zkušenosti ale asi změním názor

Sandra (20): Začali se mi líbit starší muži. Po poslední zkušenosti ale asi změním názor
Zdroj: Freepik

Některé ženy přitahují starší muži. Sandra není výjimkou, od určitého věku jí více než její vrstevníci imponovali chlapi, kteří už mají něco za sebou. Po její poslední zkušenosti se to ale může velmi rychle změnit.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 28. 01. 2022 13:00

Nejsem typická holka svého věku. Nemám Instagram, nežiju sociálními sítěmi a co je nového u světových celebrit a influencerů mě zas až tolik nezajímá. Proto mi vždycky přišlo, že se do své věkové kategorie nehodím.

Nikdy jsem nezapadala mezi vrstevníky

Bylo pro mě vždycky těžké najít si kamarádky. Brzy jsme se neměly o čem bavit a ony o mě ztratily zájem. Podobné to bylo i s kluky. Když jsem začala randit, došlo mi, že takhle to dál nepůjde. Kluci mého věku byli nevyspělí, jejich problémy malicherné a to, co je bavilo, mi přišlo uhozené. Po pár pokusech navázat vztah s někým mého věku mi došlo, že to není úplně nejlepší nápad.

A tak jsem si řekla, že odteď budu chodit jen s muži, kteří jsou aspoň o pět let starší . Byl to dobrý plán a od svých sedmnácti jsem to tak dělala. Žádný z mých objevů nikdy nebyl stejně starý jako já. Vždy jsem chodila jen s vyzrálými muži.

Nového přítele jsem poznala v posilovně

Poslední vztah mi ale ukázal, že to zase tak dobrý nápad nebyl. Pěkně jsem naletěla a všechno je to moje chyba. Neměla jsem být tak důvěřivá. Kamila (30) jsem poznala před půl rokem. Konečně se po dlouhé době otevřely posilovny a já nutně potřebovala začít se sebou něco dělat. Chodila jsem tedy pravidelně cvičit.

Kamil navštěvoval stejnou posilovnu jako já. Tam jsme se také dali do řeči, byl opravdu milý a jevil o mě velký zájem. Brzy jsme spolu navázali vztah. Chodili jsme do restaurací nebo byli jen tak venku. I sex s ním jsem si hodně užívala, ale všechno to mělo skončit.

Nakonec jsem zjistila pravdu

Kamil mi jaksi zapomněl říct, že je ženatý. Přišla jsem na to úplnou náhodou. Před pár týdny jsem ho potkala v obchodě. Zrovna jsem byla u pokladen, když jsem ho spatřila. Hned jsem se k němu hrnula, že ho překvapím. Když mě spatřil, překvapený opravdu byl. Chtěl rychle naše setkání ukončit, ale nestihl to. Přišla jeho manželka. „Ahoj, jsem Eva, Kamilova manželka,“ představila se. „Ty se určitě znáš s Kamilem z posilovny, vypadáš hodně vytrénovaně,“ snažila se být milá.

Já ale žádné dlouhé rozhovory vést nechtěla, rychle jsem se rozloučila a odběhla pryč. Kamil to na mě velmi dobře zahrál. Měl mě opravdu jenom na sex. Nikdy jsem pro něj nebyla nic víc.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články