Matyáš (27): S přítelem jsme měli krásný vztah. Před čtyřmi měsíci se ale dočista zbláznil

Matyáš (27): S přítelem jsme měli krásný vztah. Před čtyřmi měsíci se ale dočista zbláznil
Zdroj: Freepik

Mít někdy ve vztahu prapodivné požadavky je normální. Matyáš byl připravený snad úplně na všechno. To, co mu ale nedávno jeho partner navrhl, překročilo i jeho nejdivočejší představy.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 27. 12. 2021 13:00

S Tiborem (27) se známe sedm let. Potkali jsme se na jedné akci. Padli jsme si do oka, ale další dva roky trvalo, než jsme se dali dohromady. Buď jsem byl zadaný já, nebo on.

S přítelem není poslední dobou něco v pořádku

Když jsme se před pěti lety ocitli bez partnera, bylo nám jasné, že do vztahu spolu chceme jít. Máme toho hromadu společného a předešlé roky, během nichž jsme se potkávali, nás ještě víc utvrdily v tom, že by bylo fajn zkusit spolu žít.

Rozhodnutí chodit s Tiborem byl opravdu dobrý nápad. Během pěti let jsme toho zažili opravdu hodně a upřímně bych si přál, kdybychom spolu mohli zůstat i nadále. Ale události z posledních měsíců mi říkají, že s Tiborem není něco v pořádku. Už to není ten chlap, kterého jsem před sedmi lety poznal.

Začal se zabývat zdravým životním stylem

Všechno to začalo před čtyřmi měsíci. Koncem léta začal Tibor koukat na videa o zdravém stravování, cvičení a zlepšení životního stylu. „Přijde mi, že žijeme opravdu hrozně, měli bychom o sebe víc dbát,“ odpověděl mi na otázku, proč ho to najednou tak zajímá.

Pouze u videí a podcastů neskončil. Všechno, co se naučil, začal aplikovat i v běžném životě. Odmítal bílé pečivo, místo večeře jedl salát a cvičit začal tolik, že jsem ho nepoznával. Je silnější, hubenější a celkově i hezčí, než když jsme se potkali.

Položil mi velmi bizarní otázku

Naneštěstí začal uplatňovat svoje metody i na mě. Moje vůle ale není moc silná. Nedokážu odolat salámu s rohlíkem nebo kávě s dobrým koláčem. Už dávno jsem si řekl, že na nějaké diety je život moc krátký. Moje výhoda dosud byla v tom, že můj nezdravý životní styl na mně nebyl moc vidět. To se ale s covidem změnilo. Home office mi rozhodně nepřidal a moje kila šla nahoru.

Tibor se na moji postavu už asi nemůže koukat, protože se mě zeptal na velmi zvláštní věc. „Vím, že ti moje posedlost zdravým životním stylem spíš vadí a je mi jasné, že to po tobě nemůžu chtít, ale nechtěl bys zajít aspoň na liposukci?“ zeptal se mě s vážnou tváří. V první chvíli jsem si myslel, že si ze mě dělá legraci. „Můžou vůbec na liposukci chlapi? Já myslel, že je to jen pro ženy,“ odpovídal jsem v záchvatu smíchu. Tibor ale udržel vážnou tvář, svůj požadavek myslel vážně. A já teď nevím, co s tím...

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články