Nora (27): Nový přítel mě zaskočil netradiční prosbou. Nechci o něj přijít, tak jsem na ni kývla

Nora (27): Nový přítel mě zaskočil netradiční prosbou. Nechci o něj přijít, tak jsem na ni kývla
Zdroj: Freepik

Nora si našla úžasného přítele. Dva měsíce žila jako v pohádce. Pak ji jednoho dne Mirek překvapil nečekanou prosbou.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 24. 11. 2021 08:00

Před třemi měsíci jsem narazila na úžasného chlapa. Mirka (28) mi představili společní kamarádi a co bylo legrační, později k nám do práce nastoupil jako nový kolega.

Zjistili jsme, že náš vztah je víc než přátelský

Velmi se mi líbil, už když jsem ho viděla poprvé. Rozuměli jsme si a přišlo mi, že je to fajn kluk. Když se objevil u nás v práci, trávili jsme spolu ještě víc času. Skoro všechny obědové pauzy jsme si povídali, smáli se a mně bylo jasné, že náš vztah je víc než jen přátelský.

Mirek to evidentně cítil podobně. Asi po měsíci, kdy jsem velmi netrpělivě čekala na pozvání na rande, to skutečně udělal. „Nechtěla bys dnes přijít ke mně domů? Uvařil bych večeři,“ zeptal se mě a já s radostí přijala.

Postupně jsem se do něj zamilovala

Naše první rande se skutečně vyvedlo. Večeře, co Mirek uvařil, byla vynikající. Večer skončil tak, že jsme se spolu vyspali. Abych pravdu řekla, na rande jsem šla s tím, že se to stane. Chemie mezi námi byla očividná a proč neposunout náš vztah na další metu?

Další dva měsíce jsme si užívali, chodili jsme do kina, organizovali výlety a celou tu dobu se vídali v práci. Byl to opravdu kouzelný začátek vztahu a já se do Mirka zamilovala. Jednoho dne ale za mnou přišel s velmi neobvyklou prosbou.

Jeho prosba mě vyděsila

Byli jsme zrovna u mě doma, když se zeptal: „Víš, Noro, mám tě fakt rád, jsi super holka, ale chci být k tobě upřímný. Trávím čas i s jinými ženami. Chci brát náš vztah nezávazně. Doufám, že ti to nevadí a budeme se spolu vídat dál.“ Co jiného mi zbývalo než mu odpovědět, že mi to nevadí? Přitom jsem v duchu zuřila, jaké další ženy má na mysli.

Opravdu mě tím nemile zaskočil. Odpověděla jsem ano jen proto, aby si nemyslel, že jsem divná a nerozešel se se mnou. Samozřejmě, že bych byla nejraději, kdybych byla v jeho životě jediná. Ale bohužel Mirek to má nastavené jinak.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články