Katka (29): Partner se mi svěřil, že je bisexuál. Teď přišel s netradičním požadavkem

Katka (29): Partner se mi svěřil, že je bisexuál. Teď přišel s netradičním požadavkem
Zdroj: Freepik

Katka se nedávno dozvěděla šokující informaci. Její přítel neměl v minulosti v posteli pouze ženy. Teď navíc přišel s něčím, co překračuje Katčiny nejtemnější představy o partnerském soužití.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 11. 2021 08:00

Když mi Radim poprvé řekl, že je bisexuál a přede mnou měl nějaké muže, nemohla jsem věřit vlastním uším. Dlouho mi trvalo, než jsem se s tím srovnala a vymazala z hlavy představu, jak můj přítel souloží s jiným mužem.

Chtěl by zkusit sex ve třech

"Já zkrátka nerozlišuju pohlaví. Miluju lidi, jejich duše," vysvětloval mi. Já zase přemýšlela nad věcmi, jako je klystýr před sexem, pohlavně přenosné choroby a anální sex. Rozhodla jsem se, že to překonám a smířím se s tím. "Jsi mi věrný?" ptala jsem se hned. "Samozřejmě, že ano. Co tě to napadá?" divil se.

Ale já byla vážně žárlivá a představa, že teď si musím dávat pozor i na muže, mě trochu děsila. Jednou však přišel Radim s požadavkem, který mě polekal ještě víc než jeho bisexualita. Chtěl by si užít sex ve třech.

Tím třetím by neměla být žena, ale muž

Což o to, to by nebylo až tak nereálné, protože mě to také vždycky lákalo. Představovala jsem si, jak ve dvou ženách uspokojujeme Radima a zároveň se nebojíme dotýkat sebe navzájem. Veškeré mé představy nasbírané v laciném pornu se najednou zhmotnily. "S mužem," řekl Radim. "Tak dobře, alespoň si to pořádně užiju," smála jsem se.

"Ale ty mi nerozumíš, já bych chtěl do našeho milování přivést někoho, kdo si užije se mnou. Muže, který je taky na muže," vysvětloval mi opatrně. "Ty si to chceš přede mnou rozdat s chlapem?" začal ve mně kypět vztek. "A co je na tom? Teď jsi říkala, že by sis to s ženou taky užila," kroutil hlavou. "Ale to je, sakra, něco jiného!" vyštěkla jsem.

Bojím se, že se pak trojka s mužem stane pravidlem

"Co je na tom jiného, Káťo?" ptal se mě Radim a já mu neuměla odpovědět. Neumím doteď. Téměř každý den se mě ptá, kdy to uskutečníme a zda má někoho shánět. Nejsem smířená s tím, že svého muže uvidím v takové pozici. Nechci, bojím se, že na něj pak změním názor.

Nejsem homofóbní, ale svého partnera jsem vždy považovala za heterosexuála. A teď se bojím, že když mu takovou zábavu nedopřeju, najde si ji někde jinde a potají. Kdybych tak věděla, co mám dělat...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články