Tereza (28): Přítel mě soustavně podváděl. Netušila jsem, jak mi to jednou bude chybět

Tereza (28): Přítel mě soustavně podváděl. Netušila jsem, jak mi to jednou bude chybět
Zdroj: Freepik

Tereza zažila s Milanem několik krušných let, které vyvrcholily přítelovým odchodem za jinou. Když po pár měsících prosil, zda by se mohl vrátit, Tereza souhlasila. Milda od té doby seká latinu a Tereza zjišťuje, že jí ty staré časy chybí.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 07. 11. 2021 10:00

Když jsme se s Mildou seznámili, moc se mi do vztahu s ním nechtělo. Jenže mě vytrvale uháněl a já se nakonec nechala. Rozešla jsem se s tehdejším přítelem a vrhla se do nového vztahu s někým, kdo nebyl můj typ. Jakým překvapením pro mě bylo, když jsem se do něj nakonec po uši zamilovala. Milan byl úplně jiný než bývalý přítel Roman a mně to začalo imponovat.

Začátky našeho vztahu byly těžké

Prošli jsme si spolu pár divokých let. Hlavně ze začátku, když jsem nebyla smířená s rozchodem s Romanem a neustále na Mildovi hledala chyby. Pravda je taková, že to, co nemáte, vám vždycky přijde atraktivnější. Ustáli jsme to však a po sérii rozchodů jsme se nastěhovali do našeho prvního bytu.

Tenkrát jsme vůbec neuměli hospodařit, finance pro nás byly sprosté slovo. Často jsme se dostávali do finanční tísně a prosili rodiče, ať nám půjčí. Nebo jsme jedli několik dní jen těstoviny s kečupem či suchý chleba. Zní to šíleně, ale dnes na to ráda vzpomínám. Neměli jsme moc a stejně jsme měli tolik.

Zjistila jsem, že mě soustavně podvádí

Pamatuji si to jako dnes, když jsem zjistila, že mě Milan podvádí. Ženská intuice. Vzala jsem si jeho notebook, nějakým záhadným způsobem prolomila heslo a přihlásila se na jeho Facebook. Ten pohled do zpráv bolel jako čert. Bylo to tam. To, co jsem hledala a zoufale toužila, aby to tam nebylo. "Moc na tebe myslím, brzy se uvidíme, prdelko," stálo v jedné ze zpráv.

"Nic lepšího než náš dnešní sex, jsem ještě nezažil," psal Milan v další. Rozklepali se mi ruce, vzala jsem ten notebook a uprostřed noci ho po Milanovi hodila se slovy, jestli si ze mě dělá srandu. Nejdřív jsme na sebe řvali, pak jsem brečela. Snažil se mě obejmout, ale já do něj bušila. Nakonec jsme skončili při vášnivém usmiřovacím sexu. Nosil mi denně dárky, omlouval se, psal dlouhé zprávy o tom, proč mě nechce ztratit a já si užívala pozornost, kterou mi už dlouho nedával.

Vzala jsem ho zpátky, ale je to nuda

Tohle se opakovalo ještě několikrát. Až do chvíle, kdy jsem zjistila, že má ji. Helenu. Holku, která tancovala v klubu. Neměla žádné cíle, sny. Rozešel se se mnou a odešel za ní. Nesla jsem to špatně. Každý den jsem se opíjela, vyhledávala společnost pochybných mužů a byla naprosto zoufalá.

Po několika měsících se mi začal ozývat. Dával mi najevo, jak ho náš rozchod mrzí a že by se chtěl vrátit. Vzala jsem ho zpátky, nastěhovala se k němu a od té chvíle byl klid. Na žádnou jeho bokovku jsem nepřišla a to jsem se v kontrolování telefonu stala poměrně zběhlou. Brala jsem to tak, že tímhle vším jsme si měli projít, aby nás to posílilo.

Jenže po pár letech bez nevěr, divokých hádek a usmiřovacích sexů se z našeho vztahu stal trochu stereotyp. Řešíme, kdo nakoupí na večeři, kdo co zaplatí a tím to končí. A mně se začalo stýskat po tom období plném nevěr, hádek, pláče i ostrých slov, kdy mi chodily od Milana zprávy, jak jsem pro něj důležitá. Jsem blázen?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články