14 inspirativních účesů Nicole Kidman: Po kterém se hollywoodské star stýská nejvíce?

14 inspirativních účesů Nicole Kidman: Po kterém se hollywoodské star stýská nejvíce?
Zdroj: Shutterstock
Nicole Kidman v roce 1998.Nicole Kidman v roce 2000Nicole Kidman v roce 2001Nicole Kidman v roce 2002+ 10 fotek+ 11 fotek

Jen málokterá herečka dokáže se svými vlasy takové divy jako Nicole Kidman (54). Nestárnoucí Australanka, kterou svět objevil jako kudrnatou rusovlásku, se později proslavila coby blondýna s rovnými vlasy a dnes se vrací ke svých přirozeně vlnitým vlasům. Pojďte se s námi podívat, jak se vyvíjel styl jedné z nejzářivějších hvězd Hollywoodu.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 29. 09. 2021 09:00

Když se před 25 lety řeklo Nicole Kidman, každý si okamžitě vybavil éterickou pihovatou herečku a hřívou zrzavých kudrnatých vlasů, díky nimž byla jednoduše nepřehlédnutelná.

Žehlením si vlasy úplně zničila

Málokdo už ovšem tušil, jak urputný vnitřní boj Nicole se svou vizáží svádí. "Toužila jsem po opálené pleti a dlouhých blond vlasech," přiznala po letech časopisu WHO. "Chtěla jsem za každou cenu zapadnout a být klasickou australskou plážovou holkou."

Možná i proto začala hvězda filmu Moulin Rouge! se svými vlasy experimentovat. Obarvila se na blond a jejím nejvěrnějším přítelem se stala žehlička na vlasy. "Umučila jsem je k smrti," hořce litovala před čtyřmi lety v rozhovoru pro magazín InStyle. "Ani nevíte, jak moc bych si přála mít zpět svoje prstýnky. Jenže po těch letech úprav už to není ono," přiznává.

V současnosti dává herečka svým vlasům co možná největší volnost. "Jakmile jsme na dovolené, nechávám je přirozeně schnout na vzduchu," prozradila magazínu Harpers Bazaar. A také jim dopřává náležitou péči. "Při natáčení dostávají vinou stylingu pořádně zabrat, takže když zrovna nepracuji, dám si na ně přes noc výživnou olejovou masku a nechám je být," uzavírá Kidman.

Zdroje informací:

Womenshealthmag.com

Who.com.au

Instyle.com

Harpersbazaar.com

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články