11 ikonických účesů Jennifer Aniston: Hvězda Přátel oslnila nejen střihem "na Rachel"

11 ikonických účesů Jennifer Aniston: Hvězda Přátel oslnila nejen střihem "na Rachel"
Zdroj: Showpix
Únor 1998 - Jennifer dala fénu dovolenou a vyrazila na premiéru filmu Přátelé.Prosinec 2000 - Zvlněný bob na dobročinném večírku v Beverly Hills.
Leden 2001 - nesmrtelný bob, který si o více než 15 let později nesmírně oblíbily například modelky Kendall Jenner či Bella Hadid. Má tu skvělou vlastnost, že se hodí ke všem typům obličeje a nevyžaduje složitou údržbu.Prosinec 2005 - na premiéře filmu Co je šeptem... představila Aniston superlesklé nadýchané vlny.+ 7 fotek+ 8 fotek

Legendárním střihem "na Rachel", kterým se pochlubila v seriálu Přátelé, ovlivnila celou generaci žen. Tím ale Jennifer Aniston (52) neskončila. Ať se svými vlasy udělá cokoli, vždy jí to úžasně sluší. Představujeme vám 11 nejpovedenějších účesů nestárnoucí herečky.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 08. 09. 2021 09:00

Ač styl "na Rachel" inspiroval miliony žen v úpravě vlasů a stal se nejvyhledávanějším účesem 90. let, sama Jen ho nazvala "nejošklivějším střihem, jaký kdy viděla".

Ikonické účesy stvořil stylista McMillan

Zodpovědný za něj byl hereččin dvorní vlasový stylista Chris McMillan, který měl na svědomí většinu jejích účesů až do roku 2011. I když Aniston před deseti lety připustila, že si vlasy začíná upravovat sama a v některých ohledem svého guru dokonce předčí.

"Jsem například mnohem rychlejší s fénem," vtipkovala v rozhovoru pro magazín Allure. Její střih "na Rachel" nicméně fanynky milují. I proto, že dodává vlasům objem a je tak nějak hravě drzý.

Délka, pěšinka a blond odstíny

V posledních letech dává Jennifer přednost delším rovným, případně lehce zvlněným vlasům rozděleným pěšinkou. Striktně se také drží blond barvy, byť její odstíny pravidelně mění. Ale ať se svými vlasy udělá cokoli, vždycky jí to sekne. A vždy je inspirativní.

Zdroje informací:

Elle.com

Byrdie.com

Allure.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články