4 nejžhavější účesy babího léta 2021: Na výsluní se vracejí čelenky, copánky i styl Pretty Woman

4 nejžhavější účesy babího léta 2021: Na výsluní se vracejí čelenky, copánky i styl Pretty Woman
Zdroj: Freepik

Přemýšlíte, co na podzim provést se svými vlasy? Zadržte. Možná nebude hned třeba navštívit kadeřnictví. Přinášíme vám čtyři nejžhavější účesy letošního babího léta, kvůli nimž pod nůžky zamířit nemusíte.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 01. 09. 2021 09:00

Někdy máte pocit, že nutně potřebujete nový střih. Ve skutečnosti ale můžete toužit jen po novém účesu. Prostě chcete vypadat trošku jinak, zajímavěji, svěžeji. Pak pro vás následující tipy budou tím pravým.

Mrkněte do kosmetické taštičky, jaké poklady se v ní ukrývají. Pokud tam objevíte polstrovanou čelenku a nějaké gumičky, máte vyhráno. Zapomeňte na obligátní drdol a popusťte uzdu své kreativitě. Na konci letošního léta frčí zejména následující čtyři účesy.

Čelenka ve stylu Super drbny

Možná ji máte zastrčenou někde na dně šuplíku a plánujete ji při nejbližší revizi šatníku vyhodit. Nedělejte to! Čelenky, zejména ty polstrované, zažívají velký návrat! Může za to tak trochu seriál Super drbna, zejména jeho hlavní hrdinka Blair Waldorf, a také početné influencerky, které na konci léta povýšily tento doplněk na nezbytnost. S radostí tak v ní můžete vyrazit do ulic velkoměsta, kde rozhodně nebudete za outsiderku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

Ohon z horní poloviny vlasů

Tohle je také velký comeback! Možná už jste dávno zapomněly, že jste ho kdy nosily - ohon z horní poloviny vlasů. Populární byl zejména v 90. letech a nyní se vrací na výsluní. Dokazuje to například herečka a modelka Zoë Kravitz, která se jím pochlubila na InstagramuZvlášť skvěle vypadá tento účes na vlnitých vlasech. Ty vám díky němu nepadají do tváře a zároveň nadále tvoří nádhernou hřívu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Holčičí copánky

Nejspíš je máte spojené s dětstvím, ale věřte nebo ne, dva copy momentálně patří k nejžhavějším účesovým trendům. Od té doby, co je vynesla hvězda TV seriálu Outer Banks Madison Bailey, je prostě chce mít každá!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Courtney Housner (@chousner)

Hravé kudrliny jako Pretty Woman

Vzpomínáte si na kudrnatou hřívu Julie Roberts ve filmu Pretty Woman? Tak přesně tento účes je momentálně nejvíce in. Může za to pandemie covidu a zavřená kadeřnictví. Dámy postupně přišly na to, že jejich přirozeně vlnité vlasy nejsou tak strašné, a opět je hrdě nosí. Důkazem budiž zpěvačka Selena Gomez nebo modelka Emily Ratajkowski. Důležitý je objem u kořínků, kudrny, několik až spirálovitých pramenů (ne všechny!) a příslušná délka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Movie Shmood (@movieshmood)

Zdroj informací:

Refinery29.com

Vogue.co.uk

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články