Horoskop vánočních účesů: Kdo by si měl vyčesat drdol a kdo schovat vlasy pod čepici?

žena, vlasy
Zdroj: Freepik

Řešíte oblečení a účes ke štědrovečernímu stolu? Pak si nechte poradit, co vám sluší a s jakým slavnostním účesem neuděláte chybu. Nemusíte mít na hlavě velkolepé ondulace, abyste vypadali dobře!

Jana Jánská
Jana Jánská 16. 12. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani si až nezdravě ujíždí na puberťáckém vzhledu. Ženy v tomto znamení nosí culíčky, sponky a experimentují s barvami. Pokud si nemůžete pomoci a ozdobu ve vlasech si neodpustíte, zvolte raději stylový šátek nebo širokou čelenku.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci mají krásné kudrnaté vlasy, o které s láskou pečují. Preferují přírodní produkty bez chemických látek. Nedají dopustit na bylinky a milují vlasové zábaly. Jejich vlasy také září zdravím a vitalitou na dálku.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou takoví chameleoni, kteří často a rádi mění účesy, barvu i délku vlasů. Jednou je to ombré, podruhé kontrastní prameny, potřetí ježek. Měli by si však uvědomit, že je nutné se také o vlasy pořádně starat.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Žádné výstřelky ani experimentování, Raci se prostě drží klasiky. Jednoduchost a praktičnost, to je pro ně typické. Pravidelně sice navštěvují kadeřníka, ale nechtějí tam trávit moc času, proto se ve volbě účesu drží při zemi.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi většinou mívají krásné, dlouhé, husté a zdravé vlasy, které připomínají právě lví hřívu. Každý den si vlasy několikrát kartáčují a používají pro jejich výživu nejrůznější masky a zábaly.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Pro Panny je důležitý kvalitní střih od kadeřnice a také péče, kterou jim poskytne. Umyje, ošetří kondicionérem, vyfénuje a jste nový člověk. Preferují spíš hladké účesy a nebo přirozené lokny.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Vlasy samou loknu měla, tak tahle písnička je jasně o Váhách. Milují ty rituály s kulmou v ruce, kdy na hlavě tvoří něco, co si našli v módních časopisech. Většinou jim jejich snaha i vyjde a vypadají skvěle.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři rádi experimentují s barvami, střihem ale zůstávají věrni krátkým vlasům. Jsou to také velcí sportovci, tak jsou pro ně krátké vlasy praktičtější a příjemnější.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou velmi zaneprázdnění a nestíhají si vlasy mýt tak často, jak by potřebovali. Nedají tedy dopustit na suché šampóny. Ty ale samozřejmě nejsou pro vlasy příliš vhodné.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi preferují účesy, které jim vydrží celý den. Umýt, vyfoukat, učesat a jít. Kulatý hřeben je tak to jediné, s čím si je umí upravit. Nosí většinou melír a jsou s ním spokojeni.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři fandí přirozenosti. Jak jim vlasy narostly, tak je nechávají. Maximálně je sepnou do culíku a dvakrát týdně umyjí. Ke kadeřnici jdou jednou za rok na zastřihnutí konečků.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby zůstaly tak trochu v 80. letech. Na jejich hlavách se koná šílená jízda roztodivných kreací. Ryby milují vodovou, trvalou, krepovou, prostě vše, co dává jejich vlasům zabrat a nechává je totálně zničené a bez života. Tady je rozhodně čas na radikální změnu!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články