Horoskop: Jaký účes preferujete podle znamení zvěrokruhu? Víme, co vám sluší!

Vlasy mohou být rozlítané.
Zdroj: Pixabay

Vlasy jsou korunkou krásy každé ženy! Jednotlivá znamení však mají ohledně účesů různé preference, pojďte se s námi podívat, co které z nich nejvíc sluší.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 17. 03. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana si do svého účesu mluvit nenechají. Experimentů se nebojí a jejich sebevědomí jim dovolí i odvážnější vlasové kreace. Jelikož jsou nespoutané, nosí rády své vlasy rozpuštěné. U barev se nebojí výrazných a trendy odstínů. Beranky si jedny z mála, které si troufnou na asymetrický střih. Když chtějí svůj účes nějak ozvláštnit, sáhnou po výrazných sponkách.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice oceňují krásu a přirozenost, takže o své vlasy pečují, aby byly zdravé. Nemusí výrazné barvy, líbí se jim melír tón v tónu či ombré, které si pořídí jen od vyhlášeného kadeřníka, na kterého si do předu přečetli recenze. Z barev mají oblíbené ty zemité nebo medové. Na společenské události nosí rády vyčesané vlasy, protože jim to dodává na eleganci.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně se nebrání vlasovým experimentům, přesto chtějí účes, který jim nedá moc práce na údržbu. Jejich účes bývá mladistvý a vzdušný. Blíženkyně si do vlasů rády sahají a různě si je načechrávají, takže nesnesou tuny laku ani jiných stylingových přípravků. V mládí rády experimentují s barvami, takže se nedivte, když je potkáte obarvené na modro.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice volí spíše konzervativní střihy a nejlépe jim vyhovují polodlouhé vlasy. Jejich styl je nadčasový a sofistikovaný. Pokud mají dlouhé vlasy, nosí je rády spletené do copů, nebo vyčesané do ohonu. Barvy volí přirozené a svůj účes občas oživí melírem. Na plesy a společenské akce si vlasy rády zvlní, aby vynikla jejich romantická stránka.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice mají rády ve vlasech objem, který jim dokáže zaručit trvalá ondulace. Z barev rády volí světlé odstíny, zlatavou blond až po medovou. Dbají na dobrý střih, za který neváhají utratit větší sumu peněz. U vlasové kosmetiky sází na tu dražší a značkovou, kterou pečlivě vybírají. Doma mají kulmu na glamour lokny i žehličku pro perfektně hladký účes.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny mají rády praktický účes, který bude vypadat skvěle v práci, při sportu i na party. Rády si svoje vlasy vyčesávají do vysokého ohonu či elegantního drdolu. Některé Panny se nebojí ani krátkých sestřihů. Dbají o výživu svých vlasů, takže jim nejsou cizí vitamínové tabletky. Kosmetiku vybírají pečlivě a vždy si na ní přečtou několik recenzí na internetu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy mají rády ženské účesy, které podtrhují jejich půvab a šarm. Líbí se jim vlny ve stylu starého Hollywoodu i perfektně vyžehlené vlasy s pěšinkou uprostřed. Sluší jim také vyčesaný drdol ozdobený čelenkou. Pokud vsadí na romantický look, zapletou si dva copy. Z barev volí ty přirozenější, ale nebojí se ani tajemné černé či barvy podzimního listí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Ze Štířic vyzařuje sexappeal, ať mají jakékoliv vlasy. Spousta žen narozených ve znamení Štíra nosí ofinu či patku, která jedno oko maličko zakrývá, takže působí tajemným dojmem. Štířice nejsou ohledně délky vyhraněné, takže existují ty s dlouhými lesklými vlasy i ty, co nedají dopustit na krátký sestřih. Štířice mají rády výrazné barvy, které upoutají pozornost.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně oplývají sebedůvěrou, takže se nebojí ani extravagantních střihů. Může jít o různé asymetrické účesy či o postupný sestřih. Některé Střelkyně jsou pro změnu dost pohodlné, takže nosí svoje vlasy spletené. Pro večerní příležitosti se nebojí sáhnout po výraznějších doplňcích, ani použít různé stylingové přípravky jako je lesk na vlasy ve spreji.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vlasy Kozorožek jsou vždy upravené. Kozorožky často už v mládí objeví účes, který jim sedí a toho se drží po celý život. Nemají oblibu v experimentech a volí přirozené barvy. Sluší jim vlasy sestříhané v několika vrstvách, které se dají v případě potřeby stáhnout do culíku, či přichytit sponkami tak, aby působily elegantně. Z barev preferují hnědé či medové odstíny.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky mívají středně dlouhé vlasy, se kterými rády experimentují. Zejména v mládí vyzkouší celou barevnou paletu, než u jedné zakotví. Líbí se jim, když se jejich účes nějak liší od ostatních a je jedno jestli jde o neobvyklý střih, nápadnou barvu či o extravagantní doplněk. Jejich účes přesto nesmí být náročný na údržbu, protože si rády přispí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby mají rády bohémské střihy a rády si natočí vlny jako od moře či hippie lokny. Mají rády různé čelenky, sponky či mašle, které podtrhují jejich ženský vzhled. Pokud volí účes na večer, snaží se, aby se jejich hříva leskla a působila zdravým dojmem. Rády zkouší nové výrobky na vlasy, které si často vyberou podle toho, že jim jejich obal padl v obchodě do oka.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články