Zaměřeno na vlasy: Lednovým večírkům kralovaly sladěné rodinky, rafinovaný drdol Kubařové i síťka Rajské

Celebrity a jejich účesy pro speciální události.
Zdroj: Renata Bušková, Herminapress/koláž Lifee
Beatě Rajské to moc slušelo. Rovné vlasy působily v klobouku se síťkou opravdu stylově. Playmate Marie Langerová měla náročný večer. Ani na chvíli to ale na sobě nedala znát a perfektní účes jí držel jako přikovaný po celý večírek. Zlatá róba Zuzany Jandové doplněná o bohémské vlny. Charlotte Štiková byla k nepoznání. Dlouhé blond vlasy s navlněnými konečky působily skvěle. + 12 fotek+ 13 fotek

V uplynulém týdnu proběhlo hned několik společenských akcí, mezi nimiž vyčnívaly večírek Playboye a premiéra filmu Přání k narozeninám. Podívali jsme se, jaké účesy známé české dámy vynesly a které se na jejich hlavách objevovaly nejčastěji.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 23. 01. 2023 12:00

Začneme zlehka, a to premiérou německého animovaného filmu Zoubková víla. V kině se sešlo mnoho známých tváří s dětmi, přičemž dcerky byly často učesané podobně jako jejich maminky.

Lucie Hadašová a Nikol Moravcová se sladily s dcerami

Jako krásný příklad poslouží modelka Lucie Hadašová s dcerami Denisou a Vanesskou. Všechny tři měly vyčesaný blond culík s černou gumičkou a vlasy rovné jako hřebíky. Kdo naopak sáhl po kulmě, byla influencerka Nikol Moravcová. Ta se objevila na premiéře s roztomilou dcerou Violetkou. Obě měly zvlněné vlasy v naprosto totožné barvě. Jako doplněk zvolila Nikol zdobenou čelenku s kamínky a pro dcerku pletenou čepičku. Krásné vlny předvedla i houslistka Markéta Muzikářová.

Veronika Khek Kubařová oslnila vyčesaným drdolem

V pražské Lucerně měl pro změnu slavnostní premiéru film režisérky Marty Ferencové Přání k narozeninám. Na ní se objevila i rodinka zpěváka Tomáše Kluse. Jeho dcerka Josefína jako by tatínkovi z oka vypadla. Vlásky měla sčesané do dvou copánků a ani na krok se nehnula od maminky. Tamara Klusová vypadala moc hezky i přesto, že měla přirozeně rozpuštěné vlasy bez větších úprav. Dříve nosila blond barvu, ale hnědá jí jde daleko lépe k očím.

Na premiéře se objevily i další celebrity, jako herečka Eva Holubová, která pro své vlasy zvolila nevšední doplněk. Čelenka s červenými bobulemi a malými růžičkami poutala pozornost. Herečka Veronika Khek Kubařová si na účesu dala opravdu záležet. Vyčesaný drdol s jemně natočenými pramínky kolem tváří se jí opravdu povedl.

Blond lokny Lely Vémola i Charlotte Štikové

Lela Vémola vyrazila na párty časopisu Playboy bez manžela Karlose. V jeho nepřítomnosti působila poměrně nenápadně a bylo vidět, že je lehce nesvá. Přesto se dokázala dobře bavit a na fotografy se usmívala jedna báseň. Oblékla dlouhé růžové šaty s rozparkem a na svůj vkus poměrně cudný výstřih. Dlouhé blond vlasy nechala rozpuštěné. Natočené lokny vypadaly opravdu vkusně a celému looku dodaly hollywoodský nádech.

Velkým překvapením se na večírku stala Charlotte Štiková, která udivovala štíhlou postavou. Zhubla neskutečných 60 kilogramů a byla k nerozeznání od zajíčků Playboye. Jednolitě platinová blond jejích vlasů zjemňovala jinak temný a poměrně výrazný make-up. Vlasy až po pás měla upravené do perfektních zvlněných pramenů, které se ten večer povedly jen málokomu.

Rapperka Sharlota sáhla po paruce

Podobně jako Lela, i zpěvačka Sharlota se na večírku ukázala v dlouhých navlněných vlasech. Na rozdíl od manželky zápasníka MMA, která si nechala účes vytvořit ze svých vlastních vlasů, Sharlota se uchýlila k paruce. Rapperka už je nošením paruk známá, a nikoho tak nepřekvapí, když má pokaždé jiné vlasy. Inspirovala se nejspíš v zahraničí, kde je tento trend běžnou záležitostí. Perfektním příkladem může být zpěvačka Doja Cat, která si oholila hlavu a ve videoklipech střídá paruky jako na běžícím páse.

Vlny vynesly ale i další celebrity. Někdejší finalistka SuperStar Šárka Vaňková svou přírodně vypadající blond a polodlouhým střihem působila velmi jemně. Vše ale dohnala flitrovým outfitem s hlubokým výstřihem, bez kterého by se člověk na párty Playboye snad ani nemohl ukázat.

Beata Rajská překvapila kloboukem

Kdo ovšem bezpochyby překvapil, byla známá módní návrhářka Beata Rajská. Na rozdíl od ostatních zvolila pro svůj večerní look vyžehlené rovné vlasy, které ozdobila čepicí s kšiltem a černou síťkou. Tím celý účes působil opravdu vkusně a pravděpodobně s ním nebylo tolik práce. Kdo umí, ten umí a paní Beata to doopravdy vychytala na jedničku.

Vysoký culík Andrey Pomeje a Anife Vyskočilové

Modelka Dominika Mesarošová si už za svůj výstřední kousek zvolila reflexní boty s peříčky a látkovou kabelku, proto si nejspíš nechala učesat jednoduchý hladký drdol, aby dala vyniknout outfitu. Dlouhé černé vlasy vyčesané do ohonu předvedla DJka Andrea Pomeje a podobný účes zvolila i tanečnice Anife Vyskočilová, která ten večer vynesla i velmi módní dlouhou ofinu.

Na všechny ženské celebrity a jejich účesy z večírků z minulého týdne se můžete podívat v naší fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články